ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η απάντηση της Angelina Jolie στις κατηγορίες του Brad Pitt

Τι απάντησε η ηθοποιός στα όσα την κατηγορεί ο πρώην άντρας της;

H Angelina Jolie και ο Brad Pitt βρίσκονται στα «μαχαίρια» μετά την πώληση του μεριδίου της στο οινοποιείο «Chateau Miraval» του πρώην ζευγαριού. Ο Brad Pitt κατηγόρησε την πρώην γυναίκα του πως πούλησε το μερίδιό της με σκοπό να του κάνει κακό.  

Το ζευγάρι βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη, αρχικά για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους ενώ τώρα πια για τα όσα αφορούν τις επιχειρήσεις τους. 

Τον Φεβρουάριο ο ηθοποιός μήνυσε την πρώην γυναίκα του θεωρώντας πως πούλησε παράνομα το μερίδιό της από το οινοποιείο που διατηρούσαν στη Νότια Γαλλία. Το 2014 είχαν παντρευτεί και είχαν περάσει πολλές οικογενειακές στιγμές στο εν λόγω οινοποιείο. 

Την περασμένη Παρασκευή ο ηθοποιός δήλωσε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Los Angeles πως η πρώην σύζυγός του προσπαθεί με δόλιους τρόπους να αντιμετωπίσει την κατάσταση καθώς παραβίασε τη συμφωνία που είχαν κάνει μεταξύ τους. Η ίδια φαίνεται να πούλησε το μερίδιο που της αντιστοιχούσε σε ρώσο επιχειρηματία ονόματι Yuri Shefler. Ο Brad Pitt ζητάει από το δικαστήριο αποζημίωση και παράλληλα να ακυρωθεί η πώληση του μεριδίου της Angelina Jolie. 

H ίδια η Angelina Jolie απάντησε μέσω διαμεσολαβητή και είπε πως όσα δήλωσε ο πρώην άντρας της είναι ψευδείς κατηγορίες και πως δεν έχουν καμία ισχύ. Μετά από όλα όσα ακολούθησαν κατόπιν διαζυγίου, η ίδια και τα παιδιά της δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στο ακίνητο οπότε πήρε την απόφαση να πουλήσει το μερίδιό της σε άνθρωπο ο οποίος είναι επαγγελματίας στον κλάδο του αλκοόλ αφου όμως είχε κάνει προσφορές στον Brad Pitt και γνωρίζοντας πως την επιχείρηση θα την κληρονομήσουν τα παιδιά της. 

Από την άλλη, οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τον Brad Pitt δήλωσαν πως τον περασμένο Οκτώβριο η πρώην σύζυγός του παραβίασε δόλια τη συμφωνία που είχαν κάνει μεταξύ τους. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση