ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Η αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου όταν την ρώτησαν για τον γάμο της στην Αμερική

«Ελεύθερη δεν είμαι, είμαι σε σχέση»

Το γνωστό μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πλέον κεντρική παρουσιάστρια στην τηλεοπτική εκπομπή «Pop up» στον Alpha Ελλάδας.

Μέσα από ένα θέμα που ετοίμασαν οι συνεργάτες της μίλησαν για το νέο τραγούδι της Γιάννας Τερζή με τον πατέρα της Πασχάλη Τερζή ο οποίος εδώ και μερικά χρόνια έχει αποσυρθεί από το τραγούδι. Ο μόνος λόγος που μπήκε και πάλι στο στούντιο ήταν για να ηχογραφήσει με την αγαπημένη του κόρη Γιάννα.

Η Ηλιάνα μίλησε για την σχέση της με την τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή και την γνωριμία τους. Τα πράγματα άρχισαν να γίνονται άβολα όταν ο συνεργάτης της στην εκπομπή Κωνσταντίνος Ντάφλος την ρώτησε αν είναι κουμπάρα της η Γιάννα εννοώντας ότι την είχε παντρέψει.

Η Ηλιάνα απάντησε γρήγορα «πολλά λάθη ξέρετε, πολλά πράγματα που δεν ισχύουν». Τότε ο δημοσιογράφος ρώτησε και πάλι «Δεν ισχύει η κουμπαριά ή δεν ισχύει ο γάμος;»

Το μοντέλο απάντησε αποστομωτικά λέγοντας «Δεν ισχύει τίποτα. Είμαι μια ελεύθερη γυναίκα. Ελεύθερη δεν είμαι, είμαι σε σχέση»

Οι δύο τους αναφέρονταν στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν το 2018 που ήθελαν την Ηλιάνα να έχει παντρευτεί το 2015 τον Γιάννη Καραβασάνη στο Λος Άντζελες με κουμπάρους, τον Δημήτρη Γιαννέτο και την Γιάννα Τερζή.

Δείτε το βίντεο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση