ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Η αντίδραση της Camille Vasquez στις φήμες περί σχέσης με τον Johnny Depp

Η δικηγόρος του ηθοποιού σχολίασε τα δημοσιεύματα των τελευταίων εβδομάδων.

newsroom must

Κατά τη διάρκεια της δίκης του Johnny Depp και της Amber Heard, αρκετά ήταν τα δημοσιεύματα που υπονοούσαν πως ο ηθοποιός είχε σχέση με τη δικηγόρο του, Camille Vasquez.

Το όνομα της ήταν παντού, στα social media και στην τηλεόραση και έγινε ακόμα πιο viral από τη στιγμή που κατάφερε να δικαιώσει τον ηθοποιό και στο τέλος της "χρέωσαν" σχέση με τον Depp η οποία δεν τη σόκαρε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Revista Story New (@story.albania)

"Θεωρώ πως είναι κάτι αναμενόμενο όταν μια γυναίκα κάνει απλά τη δουλειά της. Είναι απογοητευτικό πως αρκετά Μέσα σχεδόν το πίστεψαν ή ειπαν πως οι επαφές μου με τον Johnny - ο οποίος είναι ένας φίλος και τον γνωρίζω και τον εκπροσωπώ για 4,5 χρόνια τώρα - με κάθε τρόπο ήταν ακατάλληλες ή μη επαγγελματικές. Είναι απογοητευτικό να το ακούς", είπε.

"Νοιάζομαι πολύ βαθιά για τους πελάτες μου και προφανώς ήμασταν πολύ κοντά. Όμως, όταν λέω εμείς, εννοώ όλη η ομάδα, και φυσικά αυτό περιλαμβάνει και τον Johnny. Και είμαι Κουβανή και Κολομβιανή. Είμαι της αφής. Τι θέλεις να σου πω; Τους αγκαλιάζω όλους. Και δεν ντρέπομαι για αυτό".

Η Vasquez τόνισε ότι οι φήμες είναι σεξιστικές και θεώρησε το γεγονός ανήθικο, αφού αναφερόταν σε πελάτη της. Η δικηγόρος επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε σχέση και είναι πολύ ευτυχισμένη.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση