ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: playsuit με ένα ώμο και πλατφόρμες
 

Η αντίδραση της Amber Heard στο βίντεο του Johnny Depp στο TikTok

Ο Johnny Depp προχωράει με τη ζωή του όπως λέει και ευχαριστεί τους θαυμαστές του με την παρουσία του στο TikTok

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό ο ηθοποιός Johnny Depp κατάφερε και κέρδισε την πολύκροτη και χρονοβόρα δίκη που είχε να αντιμετωπίσει την πρώην σύζυγό του κι επίσης ηθοποιό, Amber Heard. Για να ευχαριστήσει λοιπόν τον κόσμο και τους θαυμαστές του που τον υποστήριξαν τόσο καιρό ο ίδιος δημιούργησε επίσημο λογαριασμό στην πλατφόρμα του TikTok όπου οι ακόλουθοι άρχισαν να πέφτουν ως χαλάζι κατά τη διάρκεια των πρώτων λεπτών δημιουργίας του λογαριασμού. 

Μέσα σε ένα 24ωρο ακολούθησαν τον ηθοποιό 7,8 εκατομμύρια άνθρωποι απ' όλο τον κόσμο. Ο ίδιος δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο δήλωσε πως προχωράει πια με τη ζωή του στο οποίο βίντεο αντέδρασε η πρώην γυναίκα του, Amber Heard. Στη λεζάντα του μουσικού του βίντεο ο ίδιος έγραψε το εξής:

«Έχουμε πάει παντού μαζί, έχουμε δει τα πάντα μαζί. Έχουμε περπατήσει τον ίδιο δρόμο μαζί. Κάναμε το σωστό πράγμα μαζί και όλα αυτά επειδή εσείς νοιαστήκατε. Και τώρα, θα προχωρήσουμε όλοι μαζί. Είστε, όπως πάντα, οι εργοδότες μου και για άλλη μια φορά και δεν έχω τρόπο να σας ευχαριστήσω, εκτός από το να δηλώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Οπότε, σας ευχαριστώ. Με αγάπη και σεβασμό, JD». 

Υπήρξαν τεράστιες αντιδράσεις, σχόλια και φαίνεται πως το βίντεο κίνησε αισθήσεις και άρεσε γενικότερα αλλά σίγουρα υπήρξαν ενστάσεις όπως αυτή του εκπροσώπου της Amber Heard ο οποίος ανέφερε το εξής:

«Καθώς ο Τζόνι Ντεπ λέει ότι "προχωρά μπροστά" την ίδια στιγμή τα δικαιώματα των γυναικών υποχωρούν. Το μήνυμα της ετυμηγορίας προς τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας είναι τελικά να φοβούνται να ορθώσουν το ανάστημά τους».

Αυτή ήταν ουσιαστικά η αντίδραση της Amber Heard η οποία επικοινωνεί διά αντιπροσώπου και η οποία είχε δηλώσει πως θα ασκήσει έφεση εκφράζοντας την απογοήτευσή της μετά την τελική απόφαση που πάρθηκε στη δίκη. 

Δείτε το περιβόητο βίντεο που ανήρτησε ο ηθοποιός Johnny Depp στο TikTok:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση