ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Η Άντια ποζάρει αγκαλιά με τον μέλλοντα σύζυγο της

Το τρυφερό στιγμιότυπο που εντοπίσαμε.

Μαρία Καραμάνου

Η Άντια Στυλιανού και ο Θεόδωρος Μανιταράς είναι αγαπητοί στην Κύπρο και σπάνια μοιράζονται φωτογραφίες από την προσωπική τους ζωή. Ωστόσο, την Κυριακή 11 Μαΐου, επέλεξαν να μοιραστούν μάλιστα όχι ένα, αλλά δύο στιγμιότυπα.

Η συμμετοχή του ζευγαριού σε έναν γάμο ήταν αφορμή για δύο τρυφερά στιγμιότυπα που μοιράστηκαν με τους φίλους τους στα social media. Στην πρώτη φωτογραφία, κατά τη διάρκεια του γάμου, χαμογελαστοί ποζάρουν αγκαλιά, ενώ η Άντια συνόδευσε τη φωτογραφία με το μήνυμα «Σ'αγαπώ». Στο δεύτερο στιγμιότυπο, ποζάρουν σε ένα ξεχωριστό και κοντινό πλάνο, με την Άντια να κρατάει έναν κεραυνό LED και να γράφει στη λεζάντα τα αρχικά των ονομάτων τους, δηλώνοντας «Αγάπη για πάντα».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο γάμος του Θεόδωρου Μανιταρά και της Άντιας Στυλιανού αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους πιο λαμπερούς γάμους του 2024 στην Κύπρο. Ο ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της Manitaras Group θα ενωθεί με τη γοητευτική γιατρό σε μια τελετή που θα λάμπει στο Παρίσι τον Ιούνιο του 2024.

Αναμένεται πολλοί γνωστοί Κύπριοι να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Γαλλίας για να παραστούν στα εκλεκτικά γεγονότα. Το pre-wedding πάρτι θα λάβει χώρα στις 14 Ιουνίου, ενώ ο γάμος θα τελεστεί την επόμενη μέρα, στις 15 Ιουνίου. Αναμένεται να είναι ένας γάμος που θα απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας και θα αφήσει μια αξέχαστη εντύπωση στους παρευρισκόμενους.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS