ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Η ανοιχτή επιστολή της Jennifer Lawrence που συζητήθηκε

H Jennifer Lawrence είναι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες νέες ηθοποιούς του Hollywood. 

Αν θυμάστε, πέρσι τον Νοέμβριο hackers έσπασαν τους κωδικούς της Sony με αποτέλεσμα να γίνει μια μαζική διαρροή emails, και συνεπώς, πληροφοριών, σχετικά με μισθούς κλπ πολλών ηθοποιών. Μέσα απ' αυτά τα emails η Lawrence πληροφορίθηκε κάτι που δεν ήξερε και γι' αυτό αποφάσισε να μιλήσει σήμερα σε ανοιχτή επιστολή: 

''Όταν έγινε η διαρροή της Sony και έμαθα πόσο λιγότερα πληρωνόμουν από αυτούς τους τυχερούς που έχουν πέος, δεν θύμωσα με τη Sony. Θύμωσα με τον εαυτό μου. Απέτυχα σαν διαπραγματευτής γιατί ενέδωσα νωρίς. Δεν ήθελα να συζητώ για επιπλέον εκατομμύρια που, χάρη στις άλλες επιτυχημένες ταινίες μου, ειλικρινά δεν χρειαζόμουν. Δεν ήθελα να φανώ δύσκολη ή κακομαθημένη. Τότε ήμουν εντάξει με αυτό, μέχρι που είδα τους μισθούς στο internet και αντιλήφθηκα πως όλοι οι άντρες που πρωταγωνιστούσαν μαζί μου στην ταινία, σίγουρα δεν ενδιαφέρθηκαν αν θα φανούν δύσκολοι ή κακομαθημένοι. [...] Ο Jeremy Renner, o Christian Bale και ο Bradley Cooper όλοι προσπάθησαν και πέτυχαν να εξασφαλίσουν δυνατές συμφωνίες''. 

Έγραψε, και αναφερώταν στους μισθούς για την ταινία ''American Hustle. H Lawrence, όπως και η Amy Adams έλαβαν 7% των εισπράξεων ενώ ο σκηνοθέτης και οι τρεις πρωταγωνιστές το 9%. 

Φαίνεται πως πλέον έβαλε μυαλό αφού στη νέα ταινία ''Passengers'' θα εισπράξει ούτε λίγο ούτε πολύ $20 εκατομμύρια από τη Sony, οκτώ εκατομμύρια περισσότερα από τον συμπρωταγωνιστή της, Chris Pratt. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Jennifer Lawrence  |  Sony  |  Sony hack  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση