ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Η Αννίτα Δημητρίου ποζάρει με την Πρέσβειρα του Νεπάλ και είναι must see

Δείτε την εικόνα

newsroom must

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κα Αννίτα Δημητρίου δέχθηκε σήμερα την Πρέσβειρα του Νεπάλ στην Κύπρο Anjan Shakya.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, η Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε ειλικρινείς ευχαριστίες για τη διαχρονικά σταθερή θέση αρχών, που τηρεί το Νεπάλ στο κυπριακό πρόβλημα, στη βάση του διεθνούς δικαίου και των σχετικών ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο. Η κα Δημητρίου υπογράμμισε ότι στόχος της ελληνοκυπριακής πλευράς είναι η άμεση επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, προς επίτευξη λύσης διζωνικής, δικοινοτικής, ομοσπονδίας και τερματισμό των παραβιάσεων του διεθνούς δικαίου και των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας.

Η Πρέσβειρα του Νεπάλ, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, υπογράμμισε το καλό επίπεδο των σχέσεων των δύο χωρών, που αντανακλάται, όπως σημείωσε και στη μεγάλη κοινότητα Νεπαλέζων υπηκόων που ζουν και εργάζονται στην Κύπρο. Σε ό,τι αφορά το Κυπριακό, η κα Shakya επαναβεβαίωσε την πάγια στήριξη της χώρας της στις προσπάθειες επίλυσής του, σύμφωνα με τα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ .

Κατά τη συνάντηση εκφράστηκε η κοινή βούληση για ενίσχυση των ήδη φιλικών δεσμών μεταξύ Κύπρου και Νεπάλ, καθώς και των Κοινοβουλίων των δύο χωρών σε όλα τα επίπεδα.

Τέλος, αντηλλάγησαν απόψεις για την πορεία της πανδημίας στις δύο χώρες.

Για την περίσταση η Αννίτα Δημητρίου επίλεξε να φορέσει ένα πορτοκαλί shirt dress με ιδιαίτερους ώμους το οποίο της ταίριαζε πολύ. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με γόβες. Από πλευράς της, η Anjan Shakya ντύθηκε με παραδοσιακά ρούχα της χώρας της.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση