ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Η Angelina ομολογεί ότι ο Brad προσπάθησε να πνίξει ένα από τα παιδιά τους

Όλες οι λεπτομέρειες

Μαρία Σάββα

Η Angelina Jolie απάντησε στη μήνυση του Brad Pitt για την εταιρεία κρασιού, στην οποία ήταν συνιδιοκτήτες, προβάλλοντας ορισμένες συγκλονιστικές νέες αξιώσεις εναντίον του πρώην συζύγου της σχετικά με το γνωστό περιστατικό στο αεροπλάνο τους το 2016.

Η καταγγελία της Τρίτης, 4 Σεπτεμβρίου, που υποβλήθηκε από τους δικηγόρους της Jolie στο Λος Άντζελες, περιέχει ισχυρισμούς για τον καυγά που έγινε στο ιδιωτικό αεροπλάνο στις 14 Σεπτεμβρίου 2016, κάτι που την οδήγησε στην υποβολή αίτησης διαζυγίου λίγες μέρες αργότερα.

Ο νέος φάκελος αναφέρει: «Όταν ένα από τα παιδιά υπερασπίστηκε λεκτικά την Jolie, ο Pitt έσπρωξε το παιδί και η Jolie τον άρπαξε από πίσω για να τον σταματήσει, με αποτέλεσμα να της τραυματίσει την πλάτη και τον αγκώνα της. Τα παιδιά όρμησαν μέσα και όλα με θάρρος προσπάθησαν να προστατέψουν το ένα το άλλο. Πριν τελειώσει, ο Pitt έπνιξε ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο. Μερικά από τα παιδιά παρακάλεσαν τον Pitt να σταματήσει. Ήταν όλοι φοβισμένοι."

Τα έγγραφα υποστηρίζουν ότι κατά τη διάρκεια «πολλών τεταμένων ωρών» στην πτήση, ο Pitt «έβγαινε περιοδικά από το πίσω μέρος του αεροπλάνου για να τους φωνάξει και να τους βρίσει» και «κάποια στιγμή έριχνε μπύρα στην Jolie, και στα παιδιά».

Η Jolie «έκανε μεγάλες προσπάθειες για να προστατεύσει τα παιδιά της από τον πόνο που προκάλεσε ο Pitt στην οικογένεια εκείνη την ημέρα», αναφέρει η κατάθεση, «αλλά ο Pitt κατέθεσε αυτή τη μήνυση επιδιώκοντας να επανακτήσει τον έλεγχο της οικονομικής ζωής της Jolie και να την αναγκάσει να επιστρέψει. Ο πρώην σύζυγός της ως παγωμένος επιχειρηματικός εταίρος, την ανάγκασε να υπερασπιστεί δημόσια τον εαυτό της για αυτά τα ζητήματα για πρώτη φορά».

«Είναι απίστευτα λυπηρό που συνεχίζει να αναθεωρεί και να ξανασκέφτεται την περιγραφή για ένα γεγονός που συνέβη πριν από 6 χρόνια, προσθέτοντας εντελώς αναληθή στοιχεία για να προσπαθήσει να τραβήξει επιπλέον προσοχή για τον εαυτό της σε βάρος της οικογένειάς τους», μια πηγή κοντά στον Pitt, αποκάλυψε στο People. «Είχε την ευκαιρία να μοιραστεί πληροφορίες με τις αρχές επιβολής του νόμου που έλαβαν την απόφαση να μην ασκήσει κατηγορίες. Είχε την ευκαιρία να τις μοιραστεί κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας δίκης, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον δικαστή να παραχωρήσει 50-50 την επιμέλεια των παιδιών. Έχει καταφύγει προσπαθώντας να συνεχίσει να αναπαράγει το ίδιο πράγμα. Επιστρέφοντας στο ίδιο πράγμα κάθε μήνα με νέες και ακόμα ψευδείς πληροφορίες για σκοπούς που μόνο αυτή μπορεί να καταλάβει». (Ωστόσο, ο ιδιωτικός δικαστής που επέβλεπε την υπόθεση κράτησής τους αποκλείστηκε από εφετείο και η απόφαση δεν τέθηκε σε ισχύ, με την υπόθεση να βρίσκεται σε εξέλιξη).

Στην αγωγή του τον Ιούνιο, ο Pitt κατηγόρησε την Jolie ότι βλάπτει τη φήμη του Château Miraval (τον αμπελώνα και το σπίτι στην Νότια Γαλλία που αγόρασαν το 2008) πουλώντας το μισό της σε έναν άγνωστο. Ο Pitt είπε ότι είχαν συμφωνήσει να μην πουλήσουν ποτέ τα αντίστοιχα συμφέροντά τους στην οικογενειακή επιχείρηση χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου.

Η καταγγελία της 4ης Οκτωβρίου λέει ότι ο ισχυρισμός του Pitt είναι «ψευδής» και «δεν υπήρξε ποτέ τέτοια συμφωνία». Το αρχείο υποστήριξε επίσης ότι η Jolie προσφέρθηκε να πουλήσει τη μερίδα της στον Pitt, αλλά εκείνος φέρεται να «απαίτησε» να υπογράψει μια συμφωνία «μη αποκάλυψης» που της απαγορεύει να «μιλήσει έξω από το δικαστήριο για τη σωματική και συναισθηματική κακοποίηση της ίδιας και των παιδιών τους από τον Pitt».

«Η Jolie αρνήθηκε να συμφωνήσει με μια τέτοια διάταξη και ο Pitt αποχώρησε από τη συμφωνία», αναφέρουν οι δικηγόροι στα έγγραφα.

Όταν ο Pitt φέρεται να επέμεινε ότι δεν θα αγόραζε τα συμφέροντα της Jolie από αυτήν εκτός και αν υπέγραφε την «διαταγή φίμωσης» για να μην μιλήσει για τις αξιώσεις βίας, μετακίνησε τις διαπραγματεύσεις να διεκπεραιωθούν από τους εκπροσώπους της. «Η Jolie δεν άντεχε άλλη βία», προσθέτουν τα έγγραφα. Η κατάθεση αναφέρεται στην «τραυματική διάλυση της οικογένειάς τους και στα χρόνια που πέρασαν προσπαθώντας να θεραπεύσουν την οικογένειά τους» και σημειώνει ότι η Jolie, «δεν μίλησε ποτέ δημόσια για τα γεγονότα που οδήγησαν στον χωρισμό τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Angelina Jolie  |  Brad Pitt  |  celebs  |  gossip  |  lifestyle  |  Hollywood

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση