ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Η Angelina Jolie στον κόσμο της Marvel: Σε ποια ταινία θα πρωταγωνιστήσει;

Δέσποινα Άσπρου

Όπως όλα δείχνουν η Angelina Jolie ετοιμάζεται για ένα δυναμικό comeback αφού σύμφωνα με πληροφορίες από το αμερικανικό περιοδικό Hollywood Reporter η σταρ βρίσκεται σε συζητήσεις με το στούντιο της Disney για να συμμετάσχει στο επιτυχημένο υπερσύμπαν της Marvel (Marvel Cinematic Universe).

Αν και μέχρι στιγμή δεν είναι τίποτα δεδομενό, αν η συμφωνία ευδοκιμήσει η οσκαρική ηθοποιός θα συμμετάσχει στην ταινία The Eternals (Οι Αιώνιοι) την επερχόμενη περιπέτεια μιας νέας ομάδας υπερήρωων που σκηνοθετεί η Chloé Zhao.

Περισσότερες πληροφορίες για τον νέο ρόλο της Jolie δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αν και η ταινία λέγεται ότι περιλαμβάνει μια ιστορία αγάπης μεταξύ του Ίκαρις ενός ανθρώπου που τροφοδοτείται από την κοσμική ενέργεια και της Σέρσι.

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι η "μεταγραφή" της πανέμορφης ηθοποιού αναμένεται να προσδώσει το απαιτούμενο ενδιαφέρον στη δεύτερη φάση του σύμπαντος της Marvel, που ξεκινά μετά την ταινία Avengers: Endgame... ενώ σίγουρα θα αποτελέσει και ένα δυναμικό Comeback της ίδιας στον χώρο του θεάματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση