ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Η Angelina διέρρευσε τη «κρυφή» σχέση της με τον Brad ενώ ήταν ακόμη παντρεμένος με την Aniston

Δεν την ένοιαζε ο γάμος του Pitt με την Jennifer Aniston

Μαρία Σάββα

Έχουν περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες από τότε που ο Brad Pitt και η Angelina Jolie ξεκίνησαν να βγαίνουν για πρώτη φορά. Εκείνη την εποχή, η σχέση τους θεωρήθηκε «σκανδαλώδης», καθώς φαινόταν ότι οι ηθοποιοί είχαν ξεκινήσει μια σχέση μετά τη συνάντησή τους στα γυρίσματα του «Mr and Mrs Smith» , παρόλο που ο Brad ήταν παντρεμένος τότε με την Jennifer Aniston.

Ωστόσο, ήρθαν στο φως νέες πληροφορίες για το πώς δημοσιοποιήθηκε η σχέση του ζευγαριού και φαίνεται ότι η Angelina ήταν αυτή που ήθελε το κοινό να μάθει ότι ήταν με τον Brad.

Σύμφωνα με το Page Six, τα επερχόμενα απομνημονεύματα της Jann Wenner, Like A Rolling Stone ισχυρίζονται ότι η Angelina διέρρευσε τις πρώτες φωτογραφίες της και του Brad στους παπαράτσι το 2005. Η Wenner είναι η ιδρύτρια του περιοδικού Rolling Stone και αναφέρεται με λεπτομέρειες, μια ποικιλία συναντήσεων διασημοτήτων στο βιβλίο, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου.

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η ίδια ήταν ιδιοκτήτρια του Us Weekly, και ένας από τους φωτογράφους της έκδοσης έλαβε μια πληροφορία ότι η Angelina και ο Brad έκαναν μαζί διακοπές στις ακτές της Αφρικής. Οι παπαράτσι κατάφεραν να τραβήξουν φωτογραφίες του ζευγαριού καθώς έπαιζαν στην παραλία με τον γιο της Angelina, Pax, τον οποίο ο Brad υιοθέτησε αργότερα.

Εκείνη την εποχή, οι φήμες κυκλοφόρησαν ότι ο Brad και η Angelina ήταν σε σχέση παρά την κατάσταση του γάμου του, αν και παρέμενε ανεπιβεβαίωτο μέχρι τη δημοσίευση των εικόνων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Angelina Jolie  |  Brad Pitt  |  news  |  celebs  |  gossip

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση