ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Οι διακοπές της Gigi Hadid στην Μύκονο και τα σχέδια της για το καλοκαίρι

Στην αποκλειστική συνέντευξη της Gigi Hadid για τη ταινία της H&M μάς αναφέρει τα σχέδια της για το καλοκαίρι.

Σταύρη Φράγκου

Η H&M αποκάλυψε το απολαυστικό και απροσδόκητο «Hôtel Hennes» μέσα από μια ολοκαίνουρια ταινία. Tο «Hôtel Hennes» είναι ένας φανταστικός προορισμός μόδας, εμπνευσμένος από θρυλικά καλλιτεχνικά ξενοδοχεία, όπου καλλιτέχνες, στοχαστές και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες έκαναν παρέα, συνεργάστηκαν και δημιούργησαν. Είναι ένα μέρος όπου η αισθητική επιτρέπει πειραματισμούς και υπερβολές, όπου οι ιστορίες μπορούν να ανατρέπονται, όπου όνειρα πραγματοποιούνται και όπου η μόδα δεν έχει κανόνες.

Στην ταινία η Gigi Hadid, υποδύεται την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου ενώ δήλωσε ότι είναι ένας φόρος τιμής σε εκείνα τα μαγικά ξενοδοχεία που ήταν μέρος συγκέντρωσης τόσης δημιουργικότητας στο παρελθόν αποκαλύπτοντας ότι διασκέδασε τόσο πολύ στα γυρίσματα με το αποτέλεσμα να ήταν παιχνιδιάρικο και ονειρικό ταυτόχρονα.

Στην αποκλειστική συνέντευξη της Gigi Hadid στο must η ίδια αναφέρθηκε στις διακοπές της στην Μύκονο και τα σχέδια της για το καλοκαίρι.

Σας θύμισε η ταινία αγαπημένες διακοπές ή αγαπημένα ξενοδοχεία από τα ταξίδια της καριέρας σας ως μοντέλο στον κόσμο; Πείτε μας για μερικές από τις προηγούμενες ταξιδιωτικές σας περιπέτειες ή αποδράσεις; Υπάρχουν αντίστοιχοι προορισμοί σε στιλ Hôtel Hennes;
Σίγουρα σκεφτόμουν λίγο αυτές τις διασκεδαστικές σουρεαλιστικές βραδιές σε μέρη όπως η Μύκονος ή η Νότια Γαλλία. Αλλά πραγματικά, από άποψη φαντασίας, αυτό ήταν μια κατηγορία από μόνο του. Μπορείτε να εμφανιστείτε σε οποιοδήποτε εκπληκτικό Bed and Breakfast σε όλο τον κόσμο, αλλά τα μπελ-χοπ θα έχουν μακιγιάζ Swarovski; Το Hotel Hennes είναι απλά διαφορετικό.

Μετά το Ho
̂tel Hennes, τι περιλαμβάνει η λίστα σου;
Λοιπόν, θέλω να προσπαθήσω να βρώ ένα προορισμό με χιόνι πριν φύγει φέτος. Όμως, όσον αφορά τα πιο hot μέρη, η Ταϊτή είναι για μένα ένα από τα αγαπημένα μου μέρη. Δεν έχω πάει εδώ και καιρό, οπότε θα ήθελα πολύ να επιστρέψω. Και θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Αίγυπτο κάποια στιγμή επίσης – αυτό είναι ψηλά στη λίστα μου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση