ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συγκινεί με το μήνυμα της για την υιοθεσία

Έγινε ανάδοχος μητέρα παιδιού από την Κένυα.

newsroom must

Μία κίνηση ανθρωπιάς από την Άλκηστις Πρωτοψάλτη που αποφάσισε να γίνει ανάδοχος μητέρα ενός παιδιού που μεγάλωνε στις φυλακές της Κένυα.

Ταξίδεψε λοιπόν στο μακρινό 2017, εώς την αφρική και μοιράστηκε μαζί μας αυτή την τρυφερή κίνηση της δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους αυτούς που σκέφτονται να γίνουν ανάδοχοι γονείς.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι υιοθέτησε τον μικρό Clemens, που μεγάλωνε στις φυλακές Να Κούρου και περιέγραψε το πόσο γεμάτη νιώθει με αυτή την κίνηση.

Όπως είπε, οι φωτογραφίες που μοιράστηκε είναι από το ταξίδι που είχε κάνει στην Κένυα το 2017 και ανυπομονεί να ξαναβρεθεί εκεί όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Με αφορμή λοιπόν την Παγκόσμια Μερα Αναδοχής 31/5/2021 θέλησε να μιλήσει για την δική της προσωπική εμπειρία:

 “Το να κάνεις το καλό όσο μακρυά και αν βρίσκεται είναι άποψη ζωής. Το να βρίσκεις συμπαραστάτες στο ίδιο μήκος Κύματος είναι ΕΥΤΥΧΙΑ, το να γίνεις Ανάδοχος ενός παιδιού είναι ΕΥΛΟΓΙΑ.

Ο Εθελοντισμός είναι η ύψιστη προσφορά στον άνθρωπο γιατί η γη είναι μικρή και μπορείς μα προσφέρεις παντού.

Στηρίζω το ίδρυμα «ΣΟΦΙΑ για τα παιδιά»εδώ και χρόνια γιατί επιτελεί ένα συγκλονιστικό και πολύπλευρο έργο στη Κύπρο και στη Κενυα .
Υιοθέτησα τον μικρό Clemens ένα παιδί που μεγάλωνε στις φυλακές Να Κούρου (Κενυα)και Τώρα είναι στην αγκαλιά του Ορφανοτροφείου Μακάριος στη Κένυα.

Αυτά που είδα και ένιωσα αυτά που με άγγιξαν δεν περιγράφονται με λόγια. Με την υιοθεσία κάνεις ένα δώρο στη ψυχή σου , το κυριότερο όμως είναι ότι κάνεις ένα παιδί ευτυχισμένο και του δίνεις διάδρομο απογείωσης στη ζωή του.

Οι φωτογραφίες είναι από το ταξίδι μας εκει ….το 2017. Θα ξαναπάμε μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες …Κάντε και σεις ένα δώρο στη ψυχή σας. Καλή μερα !!! ΥΓ το κοριτσάκι στην τριτη φωτογραφία τραγουδάει σε άπταιστα ελληνικά την Σωτηρία της ψυχής  για να με ευχαριστήσει το ωραιότερο δώρο”

 

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση