ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Η αλήθεια πίσω από τον γάμο του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz

Η σημασία πίσω από της αναρτήσεις τους, σύμφωνα με ψυχολόγο

Μαρία Σάββα

Ο γάμος του Brooklyn Beckham με την Nicola Peltz, έχει κατακτήσει τα social media, καθώς οι ίδιοι με κάθε ευκαιρία που βρίσκουν ανεβάζουν φωτογραφίες αγκαλιασμένοι, δείχνοντας πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Ακόμη και όταν τους τσακώνουν οι paparazzi το ζευγάρι φαίνεται πιο ερωτευμένο από ποτέ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@nicolaannepeltzbeckham)

Ένα ψυχολόγος όμως, ανάλυσε τις φωτογραφίες αυτές, βγάζοντας το συμπέρασμα ότι ίσως τα πράγματα να μην είναι τόσο όμορφα πίσω από κλειστές πόρτες, με αφορμή τις «διαφωνίες» που έχει η Nicola με την πεθερά της, Victoria Beckham.

Η Δρ. Carmen Hara, σχολίασε στο Daily Mail ότι το ζευγάρι δημοσιεύοντας αμέτρητες ρομαντικές φωτογραφίες φαίνεται να προσπαθεί να «αποδείξει κάτι» σε κοντινά άτομα όπως την οικογένεια τους ή ακόμη και τους θαυμαστές τους. Συγκεκριμένα είπε, «Αυτό το ζευγάρι προσπαθεί να αποδείξει κάτι – στους θαυμαστές του, στην οικογένειά του, ακόμα και στον εαυτό του. Αλλά πρέπει να έχουμε κατά νου ότι οι εικόνες είναι ακριβώς αυτό – μια αντανάκλαση της πραγματικότητας – και όχι απαραίτητα η πραγματικότητα».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by(@nicolaannepeltzbeckham)

Συνέχισε προσθέτοντας, «Ο Brooklyn και η Nicola έχουν να επεξεργαστούν αρκετά θέματα, τόσο προσωπικά όσο και κοινά, και μπορεί κάλλιστα οι γονείς του Brooklyn να γνωρίζουν κάτι που εμείς δεν ξέρουμε» «Θα πρέπει να ασχοληθούν περισσότερο με την προσπάθεια να οχυρώσουν τη σχέση τους και να εμβαθύνουν τον δεσμό τους, αντί να προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι το τέλειο ζευγάρι».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@nicolaannepeltzbeckham)

Ανάφερε επίσης, ότι τα ζευγάρια που «έχουν σταθερά την ανάγκη να επιδεικνύουν τη σχέση τους» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συχνά «δυσκολεύονται πίσω από τα παρασκήνια». «Οι φανερές επιδείξεις στοργής τους σηματοδοτούν μόνο την ύπαρξη μεγαλύτερων ζητημάτων που δεν φαίνονται προς τα έξω, δηλαδή ανασφάλειες και διαφωνίες, εξ ου και έχουν την ανάγκη να δείξουν στους άλλους πως τα πάνε καλά».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@nicolaannepeltzbeckham)

«Αυτή τη στιγμή, φαίνεται ότι ο Brooklyn στηρίζει άνευ όρων τη σύζυγό του, σε σημείο να παίρνει το μέρος της έναντι των γονιών του. Όσο περνάει ο καιρός, ωστόσο, θα αρχίσουμε να βλέπουμε διάφορες ασυμφωνίες να σιγοβγαίνουν στην επιφάνεια», είπε η ψυχολόγος.

Όσο για τα «θέματα που έχει η Nicola με την Victoria, είπε, «Αν ήθελε πραγματικά να αποκαταστήσει τα προβλήματά της με την Victoria, θα έπρεπε να είχε απευθυνθεί απευθείας στην πεθερά της και να μιλήσει ανοιχτά για τις ανησυχίες της, αντί να τις εκφράσει στο κοινό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση