ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Η αγαπημένη playlist του πρίγκιπα Καρόλου είναι #mustsee

«Mε κάνει να θέλω να χορέψω»

newsroom must

Τι και αν είναι γόνος βασιλικής οικογένειας, τι κι αν είναι κάποιας ηλικίας αυτό δεν έχει καμία σχέση ούτε σταματά τον πρίγκιπα Kάρολο από το να θέλει να χορέψει σαν ''τρελός'' όταν ακούει την αγαπημένη του playlist, διότι στο τέλος της ημέρας όλοι άνθρωποι είμαστε.

Σε ειδική εκπομπή λοιπόν, αφιερωμένη στους εργαζόμενους και τους εθελοντές του NHS, μίλησε για τη μουσική που του αρέσει. Όπως δήλωσε, το «Givin’ Up, Givin» των The Three Degrees τού δίνει ενέργεια.

Το περιέγραψε ως «ένα από τα αγαπημένα μου και, χρόνια πριν, μου γεννούσε την ακατανίκητη ανάγκη να σηκωθώ και να χορέψω». Το συγκεκριμένο κομμάτι, μάλιστα, έπαιξε η μπάντα αποκλειστικά για εκείνον, στα 30α του γενέθλια.

Στη συνέχεια, ο πρίγκιπας επέλεξε τα «Lulu’s Back In Town» του Dick Powell, το «Don’t Rain On My Parade» της Barbara Streisand και το «La Vie En Rose» της Edith Piaf.

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή, δήλωσε πως «σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές, όταν διαχειριζόμαστε την πανδημία, ο ρόλος του νοσοκομειακού ραδιοφώνου είναι πιο σημαντικός από ποτέ, και ξέρω πως έχει αμέτρητη αξία στο να συνδέει τους ανθρώπους, στο να τους κάνει συντροφιά, στο να τους φτιάχνει το κέφι όταν το έχουν ανάγκη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση