ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Η άβολη στιγμή της πριγκίπισσας Diana όταν ρώτησε τον Κάρολο αν την αγαπά

Όταν ο πρίγκιπας Κάρολος ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την τότε νεαρή Diana οι δύο τους είχαν συναντηθεί μόνο 12 φορές.

Kαι παρόλο που για ένα φυσιολογικό ζευγάρι αυτό θα ήταν ένα χαρμόσυνο γεγονός, φαίνεται πως στον πρίγκιπα Κάρολο προκαλούσε μόνο αμηχανία.

Μετά, λοιπόν, την ανακοίνωση του αρραβώνα τους, το ζευγάρι έπρεπε όχι μόνο να φανεί πολύ ερωτευμένο, αλλά και να φωτογραφηθεί μαζί, καθώς και να απαντήσει σε ερωτήσεις στην επίσημη συνέντευξή τους ως ζευγάρι μετά τα ευχάριστα νέα.

Ο δημοσιογράφος έκανε μια πολύ απλή ερώτηση στο ζευγάρι, ρωτώντας το: «Είστε ερωτευμένοι;»

H απάντηση της πριγκίπισσας Diana ήταν «Φυσικά», όμως ο πρίγκιπας Κάρολος είχε μια πιο ψυχρή στάση, αφού απάντησε σχεδόν με αδιαφορία, «Οτι κι αν σημαίνει η λέξη αγάπη».

Η πριγκίπισσα φαίνεται πως ήταν αρκετά προβληματισμένη με αυτή του την απάντηση, αφού ένα ντοκιμαντέρ που βασίζεται σε διάφορες συνέντευξεις που έχει δώσει η ίδια έδειχνε πως η Diana θυμόταν μέχρι το τέλος της ζωής της αυτή την απάντηση.

«Με έριξε εντελώς αυτή η απάντηση, θυμάμαι τότε σκέφτηκα« τι περίεργη απάντηση », είχε πει η Νταϊάνα περίπου 10 χρόνια μετά τον γάμο της, συμπληρώνοντας πως η στιγμή αυτή ήταν μία «τραυματική εμπειρία» για εκείνη.

 Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by @rihannaofficilal

Η Rihanna έγινε μαμά

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της ASAP Rocky υποδέχτηκαν το πρώτο τους μωρό
Γιώργος Γκαρακλίδης
 |  CELEBS