ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Harry Style & Chris Pine: Ποιο ήταν το σκηνικό που σόκαρε;

Το βίντεο από το Φεστιβάλ Βενετίας που έγινε viral παντού

Μαρία Σάββα

Εάν έχετε TikTok ή Twitter ή οποιοδήποτε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα να έχετε υποβληθεί επανειλημμένα στο ίδιο κλιπ όλη την ημέρα. Αν είναι αληθινό, είναι ένα από τα πιο περίεργα κλιπ που έχουν φτάσει ποτέ στο διαδίκτυο. Είναι ένα κλιπ του Harry Styles που φτύνει τον Chris Pine στην πρεμιέρα του Don’t Worry Darling στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Σε αυτό το σημείο η ιστορία έχει γίνει πολύ δυσκίνητη για να είναι συνοπτικά ακριβής. Πριν από λίγες εβδομάδες φημολογήθηκε ότι η σταρ της ταινίας Florence Pugh είχε εμπλακεί σε κάποιου είδους κόντρα με τη σκηνοθέτιδα Olivia Wilde. Ως αποτέλεσμα, η Pugh είχε αποσυρθεί από το μεγαλύτερο μέρος της προώθησης της ταινίας, αφήνοντας την Wilde να πάει μόνη της. Μέρος αυτού περιελάμβανε τον ισχυρισμό της ότι είχε απολύσει τον Shia LaBeouf από την ταινία λόγω της έναρξης μιας δικιάς της πολιτικής που δεν επιτρέπει σε ανάρμοστα άτομα να λαμβάνουν μέρος, αλλά αυτό υπονομεύτηκε όταν ο LaBeouf δημοσίευσε ένα βίντεο της Wilde που τον παρακαλούσε να επιστρέψει στην ταινία αφού προφανώς παραιτήθηκε. Περιέγραψε ένα αόρατο περιστατικό ως «ένα τηλεφώνημα αφύπνισης για τη κυρία Flo».

Αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Χθες έγινε η πρεμιέρα του Don't Worry Darling στη Βενετία και ήταν μια ευκαιρία για μια επαναφορά προς τα έξω για όλους τους εμπλεκόμενους. Όλοι ήταν εκεί, ακόμα και η Pugh έφτασε στην Ιταλία για την περίσταση.

Και τότε ο Harry Styles φάνηκε να φτύνει τον Chris Pine. Αυτό δείχνει ένα κλιπ που κάνει τον γύρο των social media. Η πρεμιέρα πρόκειται να ξεκινήσει. Ο Pine κάθεται αμήχανα στη θέση του, η Olivia στη μια πλευρά και μια άδεια καρέκλα από την άλλη. Συνεχίζει να στριφογυρίζει αμήχανα όλο του το σώμα, σαν να περιμένει κάτι. Και τότε ο Harry Styles περιπλανιέται μέσα στο πλαίσιο, με χειροκροτήματα από όλους τους συγκεντρωμένους. Ο Styles κάνει μια παύση, ρίχνει μια σύντομη ματιά στον Pine και μετά κάθεται. Ο Pine σταματά να χειροκροτεί σαν να τον διακόπτει κάτι, κοιτάζει κάτω, και κουνάει το κεφάλι του με δυσπιστία. Σύμφωνα με ορισμένους σχολιαστές, ήταν επειδή ο Styles πιθανό να έφτυσε στο παντελόνι του Pine.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση