ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, jean και kitty heels
 

Hailey Bieber: Δίνει όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο της με τον Justin

Όπως κάθε ζευγάρι, η Hailey και ο Justin Bieber βιώνουν σκαμπανεβάσματα στη ζωή. Και σε νέα συνέντευξή του το μοντέλο μιλά για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο γάμο τους

Μαρία Σάββα

Γιατί όσο απασχολημένη κι αν είναι η ζωή τους, το μοντέλο και ο τραγουδιστής ξέρουν ότι μπορούν να βασίζονται ο ένας στον άλλο σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής τους.

«Είναι ακόμα το άτομο στο οποίο θέλω να επιστρέψω βιαστικά», είπε η Hailey σε μια συνέντευξη για ένα από τα εξώφυλλα του Harper's Bazaar του Σεπτεμβρίου, το οποίο έτυχε να πραγματοποιηθεί τέσσερα χρόνια μετά τον αρραβώνιασμά του ζευγαριού. «Μπορεί να πετάξω κάπου και να πάω να κάνω μια δουλειά, αλλά ανυπομονώ να επιστρέψω για να κάνουμε παρέα. Και νιώθω ότι αυτό οφείλεται στην προσπάθεια που έχει καταβληθεί και από τις δύο πλευρές».

Και ενώ ο γάμος δεν είναι πάντα εύκολος, έχουν δεσμευτεί να συνεχίσουν να καταβάλλουν αυτή την προσπάθεια.

«Στο τέλος της ημέρας, είναι σαν να είναι ο καλύτερός μου φίλος, αλλά χρειάζεται πολλή δουλειά για να λειτουργήσει», συνέχισε η Hailey. «Και μετά ξέρω ότι τελικά, όταν τα παιδιά έρθουν κάποτε στην ζωή μας, θα είναι μια εντελώς άλλη σεζόν πλοήγησης για το πώς να πετύχει αυτό».

Η Hailey και ο Justin παντρεύτηκαν σε μια τελετή σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης το 2018, όταν εκείνη ήταν 21 ετών και εκείνος 24, πριν ανταλλάξουν ξανά όρκους σε γάμο στη Νότια Καρολίνα τον επόμενο χρόνο. Η Hailey μίλησε επίσης για το πως αντιμετωπίζουν τα σκαμπανεβάσματα μαζί, κάτι που περιλαμβάνει τους πρόσφατους φόβους για την υγεία τους.

«Απλώς νομίζω ότι η ζωή αλλάζει συνεχώς», είπε. «Μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα, χρόνο με το χρόνο. Νομίζω ότι ένα τέλειο παράδειγμα αυτού είναι τους τελευταίους έξι μήνες, και οι δύο έχουμε περάσει από πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Πρέπει να καταλάβετε πώς να το αντιμετωπίσετε όπως έρχεται. Υπάρχει λόγος που λένε «καλώς ή κακώς». Λοιπόν, αυτό είναι πραγματικότητα!»

Τον Μάρτιο, η Hailey παρουσίασε συμπτώματα που μοιάζουν με εγκεφαλικό και υπέστη πολύ μικρό θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό της.

«Το συμπέρασμα ήταν ότι είχα έναν θρόμβο αίματος που ταξίδεψε στην καρδιά μου», μοιράστηκε σε ένα βίντεο που ανέβασε στο YouTube τον Απρίλιο, προσθέτοντας αργότερα, «Ο θρόμβος αίματος μου διέφυγε πραγματικά από το πτερύγιο ή την τρύπα στην καρδιά μου και ταξίδεψε στον εγκέφαλό μου και γι' αυτό έπαθα «TIA» παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο».

Μόλις λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούνιο, ο Justin ανακοίνωσε ότι είχε διαγνωστεί με το σύνδρομο Ramsay Hunt, το οποίο του προκάλεσε προσωρινή παράλυση σε μέρη του προσώπου του και τον οδήγησε να αναβάλει ορισμένες από τις ημερομηνίες του Justice World Tour. Και ο ίδιος και η Hailey τα πάνε καλά. Eθεαθεί να τον επευφημεί σε μια από τις συναυλίες του μετά την επανέναρξη της περιοδείας τον Ιούλιο και μίλησε για το πώς στηρίχτηκαν ο ένας στον άλλο κατά τη διάρκεια των φόβων για την υγεία τους.

«Νομίζω ότι η στην τελική ευθεία, ειλικρινά, είναι ότι μας φέρνει πολύ πιο κοντά», είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξής της τον Ιούνιο στο Good Morning America, «Επειδή το περνάτε μαζί, είστε εκεί για το οτιδήποτε, υποστηρίζετε ο ένας τον άλλον και υπάρχει κάτι που πραγματικά σας δένει σε αυτές τις στιγμές».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση