ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

H Taylor, η Beyoncé και όλα τα... παράξενα των Grammys 2019

Πάνω από 21 χιλιάδες τραγούδια στάλθηκαν για αξιολόγηση, και 13 χιλιάδες άνθρωποι ψήφισαν. Οι υποψηφιότητες των Grammys 2019 ανακοινώθηκαν και προκάλεσαν πολλά ερωτηματικά. 

Ο αριθμός των υποψηφίων σε κάθε κατηγορία αυξήθηκε, και οι νέοι και ανερχόμενοι καλλιτέχνες υπερτερούν ενώ οι καταξιωμένοι είναι περιορισμένοι. Εκτός του ό,τι οι κατηγορίες εξακολουθούν να είναι άπειρες, καλύπτοντας κάθε είδος μουσικής, ο αριθμός των υποψηφίων αυξήθηκε σε οχτώ, από πέντε που ήταν μέχρι την απονομή του 2018. Οι περισσότερες θέσεις σε κάθε κατηγορία δίνουν την ευκαιρία σε περισσότερα νέα ονόματα να διεκδικήσουν το πολυπόθητο Grammy. Αυτό γίνεται μετά από τα πολλά αρνητικά σχόλια που έλαβαν το 2018 και το 2017, όταν η Lorde ήταν η μόνη γυναίκα καλλιτέχνης υποψήφια στην κατηγορία ''Best Album''. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Αυτές είναι οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Grammy 2019

Ο Kendrick Lamar δεν κυκλοφόρησε δικό του album το 2018, αλλά ήταν πίσω από το soundtrack της σαρωτικής επιτυχίας ''Black Panther'', το οποίο επιμελήθηκε και στο οποίο ήταν παραγωγός. Γι' αυτό το album είναι υποψήφιος, όπως επίσης και για το single ''All the Stars'' που είναι υποψήφιο για ''Record of the Year'' και ''Song of the Year'', ενώ το album είναι το πρώτο soundtrack υποψήφιο για ''Album of the Year'' από το 2002 και το soundtrack ''O Brother Where Art Thou'' των Coen Brothers. Τότε, το κέρδισαν. Για να δούμε τι θα κάνει ο Kendrick. 

H Beyoncé φέτος δεν είναι καν υποψήφια με το κοινό της album με τον Jay-Z. Όπως ρώτησε και η Adele το 2017 όταν κέρδισε αυτή το ''Album of the Year'' και όχι η Bey ''Τι πρέπει να κάνει η Beyoncé για να κερδίσει''; Μάλλον πολύ περισσότερα. Παρ' όλα αυτά, το ζεύγος είναι υποψήφιο σε δύο κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου της ''Video of the Year''. 

Η Ariana Grande και η Taylor Swift δεν είναι όσο ''παρούσες'' περιμέναμε. Το χιτ ''No Tears Left to Cry'' της Ariana δεν είναι ούτε μία φορά υποψήφιο παρά την επιτυχία του και το σκεπτικό πως ήρθε σαν ''απάντηση'' ένα χρόνο μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ. Από την άλλη, η Taylor είναι μία από τις αγαπημένες του θεσμού έχοντας κερδίσει 10 Grammys ανά τα χρόνια. Το album ''Reputation'' έχει μόλις μία υποψηφιότητα, στην pop κατηγορία. 

Το soundtrack του ''A Star is Born'' κυκλοφόρησε μετά την λήξη της προθεσμίας αλλά το πρώτο single, το ''Shallow'' κυκλοφόρησε μερικές μέρες πριν. Γι' αυτό τον λόγο είναι υποψήφιο σαν ''Record of the Year'' και ''Song of the Year''. 

Η Cardi B είναι υποψήφια σε πέντε κατηγορίες ενώ η Nicki Minaj (που κυκλοφόρησε το πολυσυζητημένο album ''Queen'') δεν είναι σε καμία. 

Εμείς απ' όλα αυτά έχουμε να πούμε πως, η Taylor Swift δεν ξεχνά, και σίγουρα θα έχει κάτι να πει για τις υποψηφιότητες, και πως η Nicki Minaj ξέρει ήδη ποιος φταίει για την απουσία της και θα μας το πει σύντομα στο Twitter.  

H απονομή θα λάβει χώρα στις 10 Φεβρουαρίου 2019. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση