ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

H πρώτη συνέντευξη του Alec Baldwin μετά την τραγωδία στο πλατό

«Δεν τράβηξα τη σκανδάλη».

newsroom must

O Alec Baldwin παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο του ABC και τον Τζορτζ Στεφανόπουλος την πρώτη του συνέντευξη μετά την τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» τον περασμένο Οκτώβριο.

Με δάκρυα στα μάτια, όπως είδαμε στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, ο ηθοποιός είπε πως η σφαίρα δεν θα έπρεπε να βρισκόταν καν στο πλατό και αποκαλύπτει ότι ποτέ του δεν τράβηξε την σκανδάλη. «Δεν τράβηξα τη σκανδάλη... Ποτέ δεν θα έστρεφα το όπλο σε κανέναν και δεν θα πάταγα τη σκανδάλη, ποτέ». είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια, ο ηθοποιός πρόσθεσε «Επειδή κοιτάζω πίσω στον χρόνο και αναρωτιέμαι, τι θα μπορούσα να είχα κάνει;».

Λίγο μετά το τέλος της συνέντευξης που θα προβληθεί στις 2 Δεκεμβρίου, ο δημοσιογράφος τονίζει: «Έχω κάνει χιλιάδες συνεντεύξεις τα τελευταία είκοσι χρόνια στο ABC», είπε ο Στεφανόπουλος κατά τη διάρκεια του GMA σήμερα το πρωί. «Αυτό ήταν το πιο έντονο που έχω βιώσει ποτέ. Τόσο ωμά. Όπως μπορείτε να φανταστείτε είναι συντετριμμένος, αλλά ήταν επίσης πολύ ειλικρινής, ήταν πολύ πρόθυμος. Απάντησε σε κάθε ερώτηση, μίλησε για τη Halyna Hutchins, μίλησε και για συνάντηση με την οικογένειά της».

Να σημειώσουμε πως η εν λόγω συνέντευξη έρχεται με αφορμή την έρευνα των αρχών, η οποία συνεχίζεται έναν μήνα μετά τον θάνατο της κινηματογραφίστιας Halyna Hutchins από όπλο που κρατούσε ο Baldwin.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση