ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

H «ντροπιαστική συνέντευξη» του Andrew γίνεται ταινία στο Netflix

Όσα έγιναν γνωστά μέχρι στιγμής.

Δέσποινα Άσπρου

Η συνέντευξη του πρίγκιπα Andrew στην δημοσιογράφο Έμιλι Μέιτλις στο Newsnight του BBC την περίοδο που προβλήθηκε έγινε viral, ενώ κατά πολλούς είχε φέρει έντονο πονοκέφαλο στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Η εν λόγω συνέντευξη, φαίνεται πως θα ταράξει ακόμη πιο πολύ τα νερά της οικογένειας καθώς γίνεται ταινία με πρωταγωνιστές τους Rufus Sewell και Gillian Anderson.

Να θυμίσουμε ότι κατά την διάρκεια της συνέντευξης το 2019, ο αγαπημένος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ αναφέρθηκε στην φιλία του με τον καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα Jefrey Epstein, ο οποίος έθεσε τέρμα στη ζωή του στη φυλακή, ενώ το όνομα του Andrew μπλέκτηκε έντονα στην υπόθεση μετά τις καταγγελίες της Virginia Giuffre προς το πρόσωπό του.

Μετά τη συνέντευξη ο Δούκας του York αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τις δημόσιε΄ς του υποχρεώσεις.

Τα γυρίσματα της ταινίας του Netflix, η οποία ονομάζεται «Scoop» ξεκινούν αυτόν τον μήνα στο Λονδίνο. Αναφερόμενος στην ταινία, ο σκηνοθέτης Philip Martin τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος που σκηνοθετώ αυτή την ταινία για το Netflix μαζί με ένα εξαιρετικό καστ. Είναι μια ταινία για την εξουσία, τα προνόμια, και για το πώς -είτε σε λαμπερά παλάτια είτε σε τηλεοπτικά στούντιο τελευταίας τεχνολογίας- κρίνουμε τι είναι αλήθεια».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση