ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, φαρδύ πλεκτό και blazer
 

H νέα απάντηση της Έλενας Παπαρίζου στα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της

''Δεν αναγκάζω κανέναν να με κοιτάζει''.

newsroom must

Μετά τα απαράδεκτα σχόλια που έγιναν στο Twitter σχετικά με το βάρος της, η Έλενα Παπαρίζου απαντάει για πρώτη φορά στους επικριτές της και πραγματικά η απάντηση είναι επική. 

Σε συνέντευξη της λοιπόν, στο περιοδικό HELLO μιλάει για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρεται στα τραγικά σχόλια που έλαβε για την αλλαγή στην εμφάνιση της, δεκαέξι χρόνια μετά από την νίκη της με το ''My Number One''.

Mάλιστα, απαντάει αποστομωτικά στους επικριτές της παραδεχόμενη, πως δεν αναγκάζει κανέναν να την κοιτάει, αλλά ούτε και να του αρέσει αυτό που βλέπει.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής της:

''Ωστόσο υπάρχει μια μερίδα κόσμου που αρέσκεται να εκφράζεται αρνητικά. Πώς το διαχειρίζεσαι και τι απαντάς;''

''Ελεύθερα! Έχω σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια να διαβάζω τέτοια σχόλια. Αυτό που ξέρω είναι ότι δουλεύω σκληρά. Θέλω να δίνω το καλύτερο του εαυτού μου ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης και σε αυτό στέκομαι. Σίγουρα δεν μπορώ να αρέσω σε όλους, αλλά δεν αναγκάζω κανέναν ούτε να με κοιτάζει ούτε να με ακούει. Ο κόσμος είναι ελεύθερος να έχει την γνώμη του και να ακούει και να αγαπά τους καλλιτέχνες που προτιμά. Ο δικός μου σκοπός είναι να ενώνω τους ανθρώπους και να τους κάνω χαρούμενους''.

Δεν είναι όμως λίγο προβληματικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο στην κοινωνία μας;

''Ενδεχομένως, αυτός που γράφει κακόβουλα σχόλια να νιώθει πολύ καλά. Αν αυτό τον βοηθά, του το χαρίζω. Ξέρω τι κάνω εγώ, ξέρω ότι δεν το κάνω αυτό σε συνάνθρωπό μου. Παλαιότερα, όταν μου έλεγαν ποιο είναι το σπίτι μου, έλεγα «Ελλάδα – Σουηδία». Ξαφνικά, μεγαλώνοντας, είπα η «Γη». Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν άνθρωπο, αρκεί να είναι καλός. Έχω θέσει στον εαυτό μου το ερώτημα: «Τελικά, τι παίζει ρόλο; Να προσπαθώ να έχω δίκιο ή να είμαι ευγενικός άνθρωπος;» Κατέληξα στο ότι πρέπει να είμαι ευγενικός άνθρωπος γιατί, διαφορετικά, χάνω το δίκιο μου. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου.''

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση