ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

H Meryl Streep απέκτησε (περίπου) δική της στάση στο μετρό της Νέας Υόρκης

Το ιδιαίτερο δώρο δύο καλλιτεχνών

newsroom must

Με την πάροδο των χρόνων, η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός Meryl Streep έχει λάβει κάποια ασυνήθιστα δώρα. Όμως, είναι η πρώτη φορά που στάση του μετρό στη Νέα Υόρκη παίρνει το όνομά της προς τιμήν των 72ων γενεθλίων της, τα οποία γιόρτασε στις 22 Ιουνίου.

Δύο καλλιτέχνες άλλαξαν πινακίδες στη στάση του μετρό από “72nd street” σε “72nd Streep”. Οι καλλιτέχνες Adrian Wilson και Matt Duncan, με έδρα τη Νέα Υόρκη, πρόσθεσαν ένα “p” σε πινακίδες στη στάση στη συγκεκριμένη οδό στο Upper West Side. Ο Wilson δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία μιας αλλαγμένης πινακίδας με την ένδειξη “72nd Streep” αλλά αργότερα αποκάλυψε ότι, ενώ οι εικόνες του μετρό είναι πραγματικές, οι πινακίδες είναι προϊόν του προγράμματος επεξεργασίας Photoshop.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο καλλιτέχνης σε συνέντευξή του είπε πως αυτό το έργο τέχνης ήταν ο τέλειος τρόπος για να τιμήσει τα γενέθλια της Streep. “Είμαι γνωστός για τα αφιερώματα μου στο μετρό και συνειδητοποίησα τον Ιανουάριο ότι η αλλαγή με ένα αυτοκόλλητο με ένα γράμμα θα ήταν η τέλεια έκπληξη γενεθλίων από τη Νέα Υόρκη σε ένα από τα αγαπημένα της αστέρια” τόνισε.

“Ας ελπίσουμε ότι απολαμβάνει την έκπληξη και ότι η MTA (Μητροπολιτική Αρχή Μεταφορών) θα το αφήσει έτσι για μία ημέρα” πρόσθεσε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Adrian Wilson (@plannedalism)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
meryl streep  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση