ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, πουκάμισο και mules
 

«H Melania εγκαινίασε ακόμα μια στοιχειωμένη και μοναχική περίοδο Χριστουγέννων»

Δέσποινα Άσπρου

Ο Λευκός Οίκος μπήκε σε Christmas mood και αυτό είναι εμφανές! Κι όμως... ενώ όλα θα έπρεπε να ήταν παραμυθένια, μάλλον δεν είναι. Απόδειξη αυτού: Το ίδιο το βίντεο που έχει αναρτήσει η Πρώτη Κυρία της Αμερικής. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η οικογένεια Trump πριν λίγες ώρες υποδέχτηκε το νέο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου, το οποίο αν μη τι άλλο ήταν πολύ εντυπωσιακό! Στην συνέχεια, ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε ένα βίντεο με την Melania Trump να δείχνει τη φετινή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η MELANIA TRUMP ΣΤΟΛΙΣΕ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ TWITTER ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ...

Αναλυτικότερα, στο βίντεο βλέπουμε μια γυναίκα να περπατά ανάμεσα σε κόκκινα δέντρα. Η ματιά της σκληρή και κενή. Μεγάλοι διαδρόμοι, λάμψη, φώτα, glamour, χριστουγεννιάτικα στολίδια – εκείνη τα περιεργάζεται όλα. Πρόκειται για κάποια βασίλισσα που μόλις έχει νικήσει τους εχθρούς της και εξερευνά τα χαλάσματα απ’ ότι έχει απομείνει; Όχι! Πρόκειται για την Melania η οποία «απολαμβάνει» την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Λευκού Οίκου.

Στο σημείο αυτό αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι πέρσι η Melania, όπως είδαμε στο βίντεο που είχε αναρτηθεί το 2017, κατά την διάρκεια του στολισμού η Πρώτη Κυρία ήταν περιτρυγιρισμένη από κόσμο και χαμόγελα.

Φέτος όμως, ήταν μόνη. Πιο μόνη από ποτέ, «απολάμβανε» τους «θησαυρούς της Αμερικής» - με κάθε έννοια. Και αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά τα περισσότερα διεθνή μέσα. Το βίντεο με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό έχει ήδη γίνει viral και όλοι μιλάνε γι’ αυτό. H Melania λοιπόν εγκαινίασε ακόμα μια στοιχιωμένη και μοναχική περίοδο Χριστουγέννων.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X