ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

H Lizzo δεν γυμνάζεται για να χάσει βάρος, αλλά για κάτι πολύ πιο «deep»

«Δεν προσπαθώ να αδυνατίσω. Δεν θέλω να αδυνατίσω ποτέ. Ο στόχος είναι πάντα εδώ»

Ριάνα Στυλιανού

Η Lizzo είναι το άτομο που χρειαζόταν η μουσική και όχι μόνο βιομηχανία, για να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους αλλά και για να δώσει ώθηση σε γυναίκες με χαμηλή αυτοπεποίθηση λόγο σωματικού βάρος, να νιώσουν ξανά όμορφες και σέξι.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια είναι εξαιρετική στη δουλειά της και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Επίσης είναι γνωστό πως η ίδια γυμνάζεται και τρώει υγιεινά τις πλείστες φορές, ωστόσο εξακολουθεί να ακούει σχόλια για το σώμα της, η οποία κατάσταση την έχει κιόλας κουράσει.

Μέσα από μία δήλωση της λοιπόν, η Lizzo αποκάλυψε πως δεν γυμνάζεται για να γλιτώσει από το πάχος αλλά για άλλους λόγους. «Πιστεύω πως πολύς κόσμος αντιμετωπίζει έτσι τα χοντρά άτομα και πιστεύει πως ό,τι κάνουν, το κάνουν προσπαθώντας να αδυνατίσουν. Δεν προσπαθώ να αδυνατίσω. Δεν θέλω να αδυνατίσω ποτέ. Ο στόχος είναι πάντα εδώ», είπε δείχνοντας το κεφάλι της.

«Όταν ξεκίνησα να γυμνάζομαι για την ψυχική μου υγεία, για να έχω ισορροπημένη ψυχική υγεία για τις ενδορφίνες, ώστε να μην με κοιτάζω στον καθρέφτη και να νιώθω ντροπή και αηδία, η άσκηση με βοήθησε να αλλάξω τρόπο σκέψης – όχι σώμα».

Πρόσθεσε ότι άρχισε να παίρνει στα σοβαρά το «σωματικό κομμάτι» της δουλειάς της – το να τραγουδά και να χορεύει για 90 λεπτά, δηλαδή.
«Το σώμα μου θα αλλάξει, όλα τα σώματα αλλάζουν», είπε. «Αυτή είναι η ζωή, αυτό είναι η ανθρώπινη ύπαρξη».

«Αλλά το να αγκαλιάζεις το γεγονός ότι το σώμα αλλάζει, είναι κομμάτι του. Και να είσαι σίγουρος ότι αυτό περνά από το χέρι μας», πρόσθεσε, δείχνοντας ξανά το κεφάλι της. «Ό,τι τρώω, ό,τι κάνω, κάθε φορά που κινώ το σώμα μου, όλα είναι για αυτό. Αν αυτό δεν είναι χαρούμενο, τίποτα άλλο δεν είναι χαρούμενο».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση