ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

H Lizzo λανσάρει την πρώτη gender-neutral σειρά εσωρούχων

Το shapewear brand της διάσημης τραγουδίστριας δημιουργεί εσώρουχα για καταναλωτές που αυτοπροσδιορίζονται ως transgender, non-binary και gender non-conforming.

Ριάνα Στυλιανού

Η Lizzy, διάσημη τραγουδίστρια που αποπνέει το απόλυτο body positivity και δυναμισμό, λάνσαρε πριν από ένα χρόνο το δικό της brand εσωρούχων, Yitty. Η επωνυμία διακρίθηκε στην αγορά του shapewear για τα προϊόντα της, τα οποία αγκαλιάζουν το σώμα με έντονα χρώματα και prints. Επίσης αξίζει να σημειωθεί, ότι η σειρά εσωρούχων συμπεριλαμβάνει μια γκάμα μεγεθών από extra small μέχρι 6X.

Μάλιστα το brand έβγαλε από τις πωλήσεις την πρώτη του ημέρα πάνω από $1 εκατομμύριο.
Πριν από μερικές μέρες, η Lizzo ανακοίνωσε πως το brand της θα επεκτείνει την προσφορά των προϊόντων της σε gender identities που δεν εκπροσωπούνται επαρκώς και εκτοξεύεται, δίνοντας στη λέξη «inclusivity» την αξία που της αρμόζει.

Αυτό τον Αύγουστο λοιπόν, η Yitty θα παρουσιάσει μια σειρά από gender-neutral εσώρουχα, η οποία θα ονομάζεται «Your Skin by Yitty», και θα περιλαμβάνει tucking βρακάκια και binder tops, τα οποία στοχεύουν σε καταναλωτές που αυτοπροσδιορίζονται ως transgender, non-binary και gender non-conforming.

«Δεν κατασκευάζουμε gender-neutral ρούχα. Δημιουργούμε ένα προϊόν, το οποίο καλύπτει μια πραγματική ανάγκη» αναφέρει η Lizzo, η ιδρύτρια της Yitty και η CEO του brand στο BoF. «Έχουμε καθυστερήσει πάρα πολύ για κάτι σαν και αυτό. Είμαι επιτέλους στη θέση που μπορώ να κάνω κάτι όμως».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση