ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φόρεμα και flip flop
 

H Lily Collins μιλά για πρώτη φορά για τον αρραβώνα της με τον Charlie McDowell

Όσα είπε η ''Emily in Paris'' για τον άντρα της ζωής της

Μπορεί το 2020 να είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους μας και οι περισσότεροι να επιθυμούμε να την ξεχάσουμε για πάντα, ωστόσο πρέπει να παραδεχτούμε πως μεταξύ των πολλών αρνητικών γεγονότων είδαμε και αρκετά θετικά. Μεταξύ αυτών, και ο αρραβώνας της Lily Collins ή αλλιώς, της "Emily in Paris".

Μιλώντας στην Rachel Smith του ET, αποκάλυψε πόσο ευγνώμων και ευτυχισμένη είναι πως μέσα στην χρονιά αρραβωνιάστηκε τον άντρα της ζωή της, Charlie McDowell και παράλληλα, πόσο χαρούμενη είναι που συμμετείχε στην σειρά που κατάφερε να την κάνει διάσημη σε όλο τον κόσμο.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη... Ξέρεις, πιστεύω πως ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για να κάνω αυτοκριτική, να σκεφτώ τις προτεραιότητές μου και κατά κάποιο τρόπο να σκεφτώ τόσα πολλά πράγματα όσο ήμασταν σπίτι… Ήταν τεράστιο δώρο το να μπορώ να παρουσιάσω δύο πρότζεκτ τώρα μέσω του Netflix παγκοσμίως. Και να κάνω τους ανθρώπους να γελούν και να χαμογελούν με το Emily in Paris, ένας θεός μόνο ξέρει πόσο πολύ το χρειαζόμαστε αυτό, τώρα περισσότερο από ποτέ. Και μετά με το Mank (την καινούργια της ταινία), αισθάνομαι πως υπάρχει μία νοσταλγία που αισθανόμαστε όλοι για εκείνο που ήταν κάποτε ο κόσμος, οπότε υπάρχει αυτός ο τρόπος για να επικοινωνούμε μεταξύ μας», ανέφερε και μεταξύ άλλων, παραδέχθηκε πόσο πολύ ευχαριστιέται τις προετοιμασίες του γάμου της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση