ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

H Κylie Jenner απαντά δημόσια στους followers της

Την κατηγορούν ότι τους ζήτησε χρήματα.

Η Kylie Jenner ανεβάζει συχνά στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γεγονότα που ίσως 'προκαλούν' λίγο παραπάνω κι γίνονται η αφορμή για να ξεκινήσει ένα διαδικτυακός πόλεμος.

 Αυτή την φορά την έντονη δυσαρέσκεια των followers της προκάλεσε ένα story της Jenner, η οποία φαίνεται να ζήτησε την χρηματική βοήθεια των fans της για να υποβληθεί σε εγχείρηση πρώην συνεργάτης της, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε.

 Όπως είναι λογικό έκπληξη προκάλεσε στους followers της αυτή η "απαίτηση", καθώς το ποσό που απαιτούνταν ήταν 120 χιλιάδες με την ίδια να δίνει μόνο τις έξι, ενώ θα μπορούσε εύκολα να πληρώσει εκείνη όλο το ποσό.

 Μία δισεκατομμυριούχος που είναι στη λίστα του Forbes ίσως και να είναι λίγο προκλητικό να ζητάει χρήματα, έστω και για καλό σκοπό από του χρήστες του διαδικτύου, όταν η ίδια πληρώνεται 1 εκατομμύριο για κάθε post στο Instagram (και όχι μόνο).

Στις κατηγορίες αυτές δε μπορούσε να μην απαντήσει η Kylie, η οποία στεναχωρήθηκε με την επίθεση που δέχθηκε στα social media και πως στόχος της ήταν να βοηθήσει όπως η ίδια μπορεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μάλιστα ανέβασε ένα 'απολογητικό' θα λέγαμε story εξηγώντας πως η ίδια δε συνεργάζεται πλέον με τον συγκεκριμένο make up artist, αλλά έσπευσε να τον πάρει τηλέφωνο μήπως χρειάζεται βοήθεια.

Λέει συγκεκριμένα: "Θέλω να ξεκαθαρίσω μία παρεξήγηση. Δεν ζήτησα ποτέ λεφτά από τους fan, και δεν πληρώνω τους ιατρικούς λογαριασμούς του make up artist, απλώς είχε ένα ατύχημα όπως έμαθα και θέλησα να ενισχύσω το ποσό που μαζεύτηκε. Δεν ζήτησα τίποτα σε story, όποιος με γνωρίζει καλά ξέρει ότι κάνω πράγματα από καρδιάς".

"Προσπαθώ να βοηθήσω όποτε μπορώ, ας προσευχηθούμε όλοι και ας είμαστε θετικοί για όποιον έχει ανάγκη", πρόσθεσε.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την απάντηση στους fans της:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση