ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

H Kendall Jenner θα πληρώσει 90 χιλιάδες για ένα post της στο Instagram

Το πιο «luxury festival» που.. δεν έγινε ποτέ…

H Κendall Jenner πρόκειται να πληρώσει 90 χιλιάδες δολάρια για ένα post που έκανε το 2017 στον λογαριασμό της στο Instagram για την προώθηση το Fyre Festival.

Το πιο «luxury festival» που.. δεν έγινε ποτέ…

Το γνωστό μοντέλο πληρώθηκε 250 χιλιάδες δολάρια για το post και αργότερα έλαβε άλλες 25 χιλιάδες και καλούσε τους ακόλουθούς της να αγοράσουν εισιτήρια για το party στις Μπαχάμες χρησιμοποιώντας τον κωδικό KJONFYRE για να μπουν στην λίστα του after party.
«Χρησιμοποιήστε τον κωδικό μου KJONFYRE για τις επόμενες 24 ώρες για να μπείτε στη λίστα του after party στο Fyre Cay» η ίδια δεν ανέφερε στο κοινό ότι πληρώθηκε για το post αυτό ενώ λίγο μετά το διέγραψε.

Ισχυριζόταν ότι το festival θα ήταν γεμάτο με διάσημα μοντέλα σε ένα εξωτικό ιδιωτικό νησί με «πρώτης τάξεως γαστρονομικές εμπειρίες και μια πολυτελή ατμόσφαιρα». Κατηγορήθηκε επίσης ότι σκόπιμα άφησε το κοινό να πιστεύει ότι ο Kanye West θα ήταν τραγουδούσε στην εκδήλωση. Παρόλα αυτά ο ίδιος δεν είχε υπογράψει τίποτα σχετικό.

Έτσι αυτή και πολλοί άλλοι celebrities κατηγορήθηκαν για παραπλάνηση του κοινού

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Fyre Festival μπορείτε να παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ στο Netflix FYRE: The Greatest Party That Never Happened

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X