ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

H Julia Roberts μιλά μετά από 19 χρόνια για τη στιγμή με τις αξύριστες μασχάλες

Δέσποινα Άσπρου

Βρισκόμαστε στο 1999, 19 χρόνια πριν και η Julia Roberts λάμπει στο κόκκινο χαλί της θρυλικής πια ταινίας Notting Hill στο πλευρό του Hugh Grand.

Τότε η ίδια σήκωσε το χέρι της για να χαιρετίσει τους fans γύρω από το κόκκινο χαλί και αποκάλυψε πως είχε αξύριστες μασχάλες, μέσα από το κόκκινο, 90s φόρεμά της με παγιέτες. Η συγκεκριμένη στιγμή αναφέρεται συχνά ως το απόλυτο παράδειγμα μίας εξαιρετικά διάσημης celebrity να πηγαίνει κόντρα στα τυπικά πρότυπα ομορφιάς... και μέχρι και σήμερα όλοι απορούσαμε τι τελικά ήταν αυτό που έκρυβε ή ήθελε να πετύχει η διάσημη σταρ.

Η Roberts βρέθηκε καλεσμένη στο talk show της Busy Phillips και ένιωσε πολύ άβολα όταν η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει τι ακριβώς συνέβη τη βραδιά αυτή. Αφού πήρε μερικά δευτερόλεπτα, η Roberts εξήγησε για πρώτη φορά πως η κίνησή της δεν ήταν καθόλου μελετημένη αλλά αποτέλεσε ένα ατύχημα. Ναι, καλά διάβασες! Δεν επρόκειτο ούτε για κίνηση φεμινισμού, ούτε και δήλωση για τα πρότυπα ομορφιάς.
Μιλώντας με απόλυτη ειλικρίνια, η Roberts είπε: "Η φωτογραφία είναι πολύ έντονη στο μυαλό μου βασικά, από εκείνη τη στιγμή. Δεν είχα υπολογίσει ακριβώς το μήκος των μανικιών μου και τις κινήσεις και πώς αυτά τα δύο θα πήγαιναν μαζί, αποκαλύπτοντας προσωπικές πληροφορίες για εμένα."

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση