ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό jumpsuit και μπαλαρίνες
 

H Jill Biden αποκαλύπτει την διακόσμηση του Λευκού Οίκου

Σε Christmas mood o Λευκός Οίκος και για άλλη μια φορά, την παράσταση κλέβουν τα ''σκυλάκια'' της οικογένειας!

Δέσποινα Άσπρου

O Λευκός οίκος φόρεσε τα γιορτινά του και αυτό σηματοδοτεί μόνο ένα πράγμα: την επίσημη έναρξη της γιορτινής περιόδους στις ΗΠΑ! 

«Για τις φετινές γιορτές στον Λευκό Οίκο, ελπίζουμε να αποτυπώσουμε το πνεύμα που ενσωματώνεται στην ίδια την ιδέα της Αμερικής: Εμείς οι άνθρωποι» ανέφερε σε ανάρτησή της η Jill Biden, η οποία θέλησε να δείξει την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Λευκού Οίκου στα κοινωνικά δίκτυα.

Η Πρώτη Κυρία της Αμερικής συνέχισε με το μήνυμά της τονίζοντας πως καθώς οι οικογένειες σε όλη τη χώρα συγκεντρώνονται για να γιορτάσουν όλοι μαζί τις γιορτές «οι παραδόσεις μπορεί να διαφέρουν, αλλά οι κοινές μας αμερικανικές αξίες - η πίστη στη δυνατότητα, η αισιοδοξία και η ενότητα - αντέχουν κάθε εποχή. Δωμάτιο με δωμάτιο, θα υπενθυμίζουμε στους επισκέπτες τι μας φέρνει κοντά κατά τη διάρκεια των διακοπών και καθ' όλη τη διάρκεια του έτους» κατέληξε η ίδια.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by First Lady Dr. Jill Biden (@flotus)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by First Lady Dr. Jill Biden (@flotus)

 Όπως είδαμε μέσα από τις φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα, μερικά από τα δέντρα που στολίστηκαν έδιναν την ψευδαίσθηση των χιονισμένων, ενώ σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ στολίστηκαν φέτος 77 χριστουγεννιάτικα δέντρα. H διακόσμηση περιλαμβάνει 25 στεφάνια και πάνω από 83 χιλιάδες φωτάκια.

Εντύπωση κάνει το gingerbread White House creation, ενώ δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε την υπέροχη απεικόνιση των κατοικίδιων ζώων του προεδρικού ζεύγους σε μια σκηνή χιονιού.

Ένα πορτρέτο του δέκατου έκτου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Abraham Lincoln, κρέμεται στον τοίχο πάνω από τις κάλτσες της οικογένειας Biden - οι οποίες αποτελούν μια πολύ γλυκιά πινελιά στην όλη οικόνα.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Biden: Ένοχος ο γιος του

Biden: Ένοχος ο γιος του

Κρίθηκε ένοχος για ψέματα σχετικά με τα ναρκωτικά και την παράνομη κατοχή όπλου
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS