ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

H Aniston αποκαλύπτει πόσο ψυχοφθόρα ήταν τα γυρίσματα του Friends Reunion

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο της προετοιμασίας του πιο πολυαναμενόμενου επεισοδίου στην τηλεόραση.

newsroom must

Χωρίς καμία αμφιβολία το reunion της σειράς Friends αποτελούσε ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα πράγματα του 2021 και οι θαυμαστές της δημοφιλής σειράς, ζητωκραύγαζαν από ευτυχία μόλις ανακοινώθηκε η επανασύνδεση της γνωστής παρέας. Και ενώ όλοι θεωρήσαμε πως οι ηθοποιοί κατά την διάρκεια των γυρισμάτων θα ήταν σούπερ cool και χαρούμενοι, μάθαμε πως η Jennifer Aniston βρήκε την διαδικασία απόλυτα ψυχοφθόρα.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο podcast του Rob Lowe και μεταξύ άλλων, παραδέχθηκε πως αν και αρχικά το reunion έμοιαζε ως μία καλή ιδέα, εν τέλει ήταν ό,τι πιο ψυχοφθόρο είχε κάνει τον τελευταίο καιρό... και αυτό εξαιτίας της νοσταλγίας και των συναισθημάτων που κατέκλυζαν καθημερινώς το στούντιο.

"Στο μυαλό σου σκέφτεσαι πως θα είναι διασκεδαστικό να κάνει ένα ταξίδι στον χρόνο. Όπως αποδείχθηκε, είναι αρκετά σκληρό. Ξαφνικά είσαι εδώ. Δεκαέξι χρόνια έχουν περάσει για όλους. Δεκαέξι χρόνια πριν, ήμασταν όλοι με ορθάνοιχτα μάτια, ενθουσιασμένοι για το επόμενο βήμα, έχοντας τη ζωή μπροστά μας, ακόμα κι αν ήμασταν συντετριμμένοι στο να πούμε αντίο σε αυτά τα 10 χρόνια και στη δουλειά που όλοι αγαπούσαμε. Συνεπώς, πηγαίνοντας πίσω, ήταν κάπως νοσταλγικό με έναν τρόπο σαν μία μικρή μελαγχολία, γιατί πολλά έχουν αλλάξει", είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός αναφερόμενη στα γυρίσματα και στην επιστροφή των Friends.

Η ίδια μάλιστα ανέφερε πως δεν μπορούσε σταματήσει να κλαίει, παρά τις κάμερες που είχε γύρω της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση