ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

H Greta Thunberg έγινε 18 ετών και το δώρο που ζήτησε δεν είναι αυτό που περίμενες

Η ανάρτηση της νεαρής ακτιβίστριας στο Twitter

newsroom must

H φετινή 3η Ιανουαρίου ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για την Greta Thunberg αφού έκλεισε τα 18 της χρόνια και με αυτό τον τρόπο, ενηλικιώθηκε και απέκτησε μια σειρά προνομίων στη Σουηδία, όπως το δικαίωμα να οδηγεί αυτοκίνητο, να παντρευτεί ή να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα το καλοκαίρι του 2022.

Με αφορμή τα γενέθλιά της, η νεαρή ακτιβίστρια αποφάσισε να αποκαλύψει το δώρο που ήθελε... και όχι, δεν πρόκειται για κάποιο αυτοκίνητο ή για ένα υπέροχο και super stylish φόρεμα. Αντίθετα με τα πλείστα κορίτσια της ηλικίας της, η Greta αποκάλυψε στους Sunday Times πως θα ήθελε "Λίγο φως" και ξεκαθάρισε: «Οι προβολείς στο ποδήλατό μου έχουν χαλάσει και στη Σουηδία σκοτεινιάζει πολύ γρήγορα το χειμώνα». Ω, ναι. Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν χρειάζομαι καινούρια φορέματα. Γνωρίζω άτομα, που έχουν πολλά ρούχα και θα τους ρωτήσω αν μπορούν να μου δανείσουν ή να μου χαρίσουν μερικά, εφόσον δεν τα χρειάζονται».

Εντωμεταξύ, με αφορμή την νέα χρονιά η ίδια έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο Twitter και δήλωσε πως ελπίζει το 2021 να είναι η χρονιά της αφύπνισης για την κλιματική αλλαγή και με αυτό τον τρόπο ξεκαθάρισε πως η ενηλικίωσή της δεν πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο που δρα και σκέφτεται όσο αφορά την προστασία του περιβάλλοντος.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση