ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

H Ευριπίδου αποκαλύπτει αν έχει νέο σύντροφο και μιλά για το φλερτ

Η ζωή μετά τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου για την Κύπρια παρουσιάστρια

newsroom must

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου και κατά την διάρκεια των δηλώσεών της, η παρουσιάστρια μίλησε για την επόμενη σελίδα στην ζωή της.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με τον δημοσιογράφο της εκπομπής, η παρουσιάστρια κλήθηκε να μιλήσει για τον έρωτα και το φλερτ στη ζωή της μετά τον χωρισμό της.

Αναφερόμενη στον έρωτα, η Κωνσταντίνα είπε: "Ο έρωτας πρέπει να είναι πάντα στην ζωή μας. Κάνει μικρά διαλείμματα και επανέρχεται... Όσο ζω θα ερωτεύομαι. Είμαι πολύ ρομαντική - δυστυχώς".

Ερωτηθείσα να απαντήσει αν δέχεται φλερτ, η Κωνσταντίνα είπε: "Είναι άντρες που φοβούνται και άντρες που τολμούν. Είναι αρκετοί οι άντρες που τολμούν... και αυτό μου κάνει εντύπωση. Το φλερτ είναι πάρα πολύ ωραίο... Φλερτάρεις, όταν είσαι σίγουρη.

Στην συνέχεια, μετά από σχετική ερώτηση αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος στην ζωή της που την κάνει ευτυχισμένη, η Κωνσταντίνα είπε “Είμαι καλά και χωρίς να υπάρχει κάποιος στην προσωπική μου ζωή”.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Ξανά πατέρας ο Elon Musk;

Ξανά πατέρας ο Elon Musk;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ο Elon Musk πριν από μερικούς μήνες απέκτησε δίδυμα ...
Δέσποινα Άσπρου
 |  CELEBS