ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

H επιστολή των Sussexes σε 4 βρετανικές εφημερίδες είναι αυτή που περίμενες

Οι αιχμηρές δηλώσεις του πρίγκιπα Harry στα βρετανικά ΜΜΕ

Είναι πλέον ξεκάθαρο: ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle αποφάσισαν να κόψουν κάθε επαφή με τέσσερις βρετανικές εφημερίδες... με τις οποίες όσο ήταν μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά.

Αναλυτικότερα, μέσω επιστολής του το ζευγάρι κατηγορεί τους εκδότες των Daily Mail, Sun, Express και Mirror για «διαστρεβλωμένα, ψευδή και αδιάκριτα δημοσιεύματα πέρα από τη λογική» και διευκρινίζει πως στο εξής δεν πρόκειται να απαντήσει κανένα από τα ερωτήματα των δημοσιογράφων τους. Η είδηση έρχεται λίγα 24ωρα πριν από την ακροαματική διαδικασία για τη μήνυση της Meghan Markle εναντίον της Mail on Sunday, για τη δημοσιοποίηση της επιστολής που είχε στείλει στον πατέρα της.

Τόσο η Meghan, όσο και ο Harry διευκρίνισαν πως από εδώ και έπειτα θα έχουν «μηδενική εμπλοκή» με τις εν λόγω εφημερίδες και αν ποτέ χρειαστεί να έρθουν σε επικοινωνία, αυτή θα γίνεται μέσω των δικηγόρων τους. Οι Sussexes ωστόσο ξεκαθαρίζουν πως η η κίνησή τους «δεν αφορά την αποφυγή της κριτικής», ούτε επιδιώκει τη διακοπή του δημοσίου διαλόγου ή λογοκρισία για το ακριβές ρεπορτάζ, αλλά την δημοσίευση ειδήσεων που βασίζονται σε ψέματα.

Να θυμίσουμε πως ο πρίγκιπας έχει στραφεί ξεχωριστά, νομικά εναντίον των Sun και Mirror, για χακάρισμα του τηλεφώνου του και μαζί με την σύζυγό του φρόντιζαν να κάνουν κατανοητό πως δεν πρόκειται να γίνονται θύματα εκμετάλλευσης για ένα "κλικ" που θα φέρει έσοδα στις εφημερίδες.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση