ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

H απάντηση της Kendall Jenner στον χαμό του Fyre Festival

Θα θυμάστε τον μεγάλο χαμό που προκλήθηκε με το Fyre Festival, που θα ήταν (σύμφωνα με τις διαφημίσεις). Το event ξεκίνησε να διαφημίζεται μέσω social media από τον Δεκέμβριο του 2016, μέ αναρτήσεις στο Instagram από celebrities όπως η Kendall Jenner, η Bella Hadid, η Emily Ratajkowski και άλλους γνωστούς DJs, σέρφερ και influencers, που έπρεπε απλά να ανεβάσουν ένα πορτοκαλί τετράγωνο στα feeds τους και πληρώθηκαν για αυτό. Το κείμενο του βίντεο υποσχόταν ένα ''καταπληκτικό μουσικό φεστιβάλ''. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Fyre Festival: Τα πάντα γύρω από τη μεγαλύτερη απάτη των τελευταίων χρόνων!

Τελικά δεν ήταν τίποτα απ' όλα αυτά και η Bella Hadid σύντομα απολογήθηκε. Τώρα, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία των ντοκιμαντέρ σε Hulu και Netflix, η Kendall Jenner σχολίασε επιτέλους τον σάλο, σε συνέντευξη της στο The New York Times. 

''Επικοινωνούν μαζί σου κάποια άτομα, είτε για να προωθήσεις κάτι, ή για να βοηθήσεις κτλ και δεν ξέρεις ποτέ πώς θα εξελιχθεί. Κάποτε είναι ρίσκο. Κάνω όση περισσότερη έρευνα μπορώ αλλά κάποιες φορές δεν μπορείς να κάνεις και πολύ γιατί είναι κάποιο νέο brand που τώρα ξεκινά. Πρέπει απλά να έχεις πίστη και ελπίδα πως θα γίνουν όλα όπως σου λένε. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει'' είπε το μοντέλο. 

O εμπνευστής του event καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκισης. Το μόνο σίγουρο είναι πως το Fyre Festival έγραψε πράγματι ιστορία, αλλά όχι σαν το καλύτερο πάρτι του αιώνα.  

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση