ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

H αλλαγή που θα κάνουν οι Κardashians μετά από 42 χρόνια

Άλλη μια ''παράδοση'' επηρεάζεται από την πανδημία

newsroom must

Πλησιάζουμε σιγά-σιγά στο τέλος του 2020 και μέχρι σήμερα έχουμε εμπεδώσει πως η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε πολλά πράγματα στην καθημερινότητά μας και μάς έκανε να δούμε την ζωή με άλλη ματιά. Όχι φυσικά μόνο εμάς, αλλά και όλο τον πλανήτη. Ανάμεσά μας και η οικογένεια Kardashian-Jenner η οποία για πρώτη φορά μετά από 42 χρόνια αλλάζει μια παράδοσή της: το καθιερωμένο ετήσιο πάρτι που διοργάνωνε την παραμονή των Χριστουγέννων.

«Οι περιπτώσεις Covid ξεφεύγουν από τον έλεγχο στην Καλιφόρνια. Αποφασίσαμε λοιπόν ότι δεν θα κάνουμε πάρτι την παραμονή των Χριστουγέννων φέτος. Είναι η πρώτη φορά που δεν θα έχουμε πάρτι την παραμονή των Χριστουγέννων από το 1978. Πρώτα όμως η υγεία και η ασφάλεια! Η σοβαρή αντιμετώπιση αυτής της πανδημίας είναι απαραίτητη», έγραψε η Khloe απαντώντας σε ερώτημα που δέχτηκε από θαυμαστή της και με αυτό τον τρόπο μάς αποκάλυψε πως η πανδημία άλλαξε τα πλάνα τους.

Η τηλεπερσόνα πρόσθεσε: «Δεν έχουμε κάνει τίποτα. Χωρίς χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες και κανένα πάρτι παραμονής Χριστουγέννων φέτος. Ο Covid έχει αναλάβει».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση