ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: houndstooth παντελόνι, tank top και kitty heels
 

Γυμνή με φουσκωμένη κοιλίτσα η Kate Middleton

Αυτό σίγουρα δεν θα αρέσει στη Βασίλισσα. Ακόμη κι αν δεν πρόκειται για φωτογραφία της Kate Middleton, σίγουρα η Queen Elizabeth δεν πρόκειται να χαρεί και πολύ με αυτό το έργο. Τι κι αν είναι street art; Δεν είναι και λίγο να βλέπεις την Δούκισσα του Cambridge να «ποζάρει» γυμνή με την κοιλιά στο στόμα.

Ποιος κρύβεται πίσω από το έργο; Λέγεται πως είναι ο καλλιτέχνης του «δρόμου», γνωστός ως «Pegasus», τον οποίο πολλοί θεωρούν τον επόμενο «Banksy», ο οποίος διάλεξε να ζωγραφίσει την εγκυμονούσα  Middleton. Έτσι μας την παρουσίασε ολόγυμνη, με πρώτο πλάνο την κοιλιά της, πάνω στην οποία ζωγράφισε ένα μικρό στέμμα. Η Kate χαμογελαστή αγκαλιάζει την φουσκωμένη κοιλιά της, χαρούμενη που σύντομα θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά.

Κάτω από την εικόνα βλέπουμε γραμμένη με μεγάλα γράμματα, τη φράση «Game of Thrones» δηλαδή «Παιχνίδια Θρόνου- εξουσίας», από την ομώνυμη σειρά. Το καλλιτεχνικό δημιούργημα έκανε την εμφάνισή του την περασμένη εβδομάδα σε τοίχο του Βόρειου Λονδίνου.
 
Ποιος είναι όμως ο «Pegasus»; Λέγεται πως πρόκειται για 29χρονο καλλιτέχνη πολύ υποσχόμενο που κατάγεται από την Αμερική, και έγινε ευρέως γνωστός όταν η Lindsay Lohan του ζήτησε να ζωγραφίσει ένα γυμνό πορτρέτο της.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X