ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ribbed φόρεμα, cowboy μπότες και σακάκι biker
 

Gwyneth Paltrow:«Αποδέχομαι τα σημάδια και το χαλαρό δέρμα, όπως και τις ρυτίδες»

Κλείνει 50 και το διασκεδάζει

Μαρία Σάββα

Με αφορμή τα 50α της γενέθλια η Gwyneth Paltrow μοιράζεται και μιλά ανοιχτά με το κοινό της για τις προηγούμενες της δεκαετίες και τα μαθήματα ζωής που έμαθε μέχρι σήμερα, μέσα από το blog της στο goop, το οποίο ονόμασε «πλησιάζοντας τα 50».

Η ηθοποιός ξεκίνησε λέγοντας ότι το πέρασμα των χρόνων δεν την έχει επηρεάσει καθόλου, καθώς νιώθει την λαχτάρα που ένιωθε όταν ήταν 30 ετών. Η ίδια είπε, «Υπάρχει κάτι μέσα μου, που κάνει τόσο γλυκιά τη ζωή, και δεν αλλάζει με τίποτα» και στην συνέχεια πρόσθεσε, «Παρόλο που επιδιώκω την ευεξία και τη μακροζωία, προσπαθώντας να αποτρέψω τους αποδυναμωμένους μυς και τη φθορά του σώματος, έχω ένα mantra που με κάνει να αποδέχομαι την πραγματικότητα».

Παρόλα αυτά η ίδια αποκάλυψε ότι έχει αποδεχτεί αλλά και συνειδητοποιήσει πάρα πολλά για τον εαυτό της σε αυτήν την ηλικία, λέγοντας, «Αποδέχομαι τα σημάδια και το χαλαρό δέρμα, όπως και τις ρυτίδες. Αποδέχομαι το σώμα μου και απομακρύνομαι από την ανάγκη να είμαι τέλεια, αψηφώ τη βαρύτητα, αψηφώ τη λογική, αψηφώ την ανθρωπότητα. Αποδέχομαι εμένα όπως είμαι».

Ενώ κάποιοι προσπαθούν επιθυμούν συνεχώς να γυρίσουν στο παρελθόν για να αλλάξουν τα πράγματα ή ακόμη και να διορθώσουν λάθη που έκαναν, η Gwyneth αποκαλύπτει ότι θα το απέφευγε εντελώς.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Συγκεκριμένα είπε, «Δεν είμαι σίγουρη ότι θα ήθελα να γυρίσω πίσω τον χρόνο για να διορθώσω κάποια λάθη. Το μόνο που έκανα όλα αυτά τα χρόνια ήταν να αναρωτιέμαι για διάφορα που τελικά με έκαναν να αναζητώ μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου».

Το μόνο πράγμα που θα ήθελε να έκανε όταν ήταν νέα ήταν, να θέτει περισσότερα όρια. Με αφορμή τα 50 της χρόνια η ηθοποιός θέλει να σχεδιάσει πράγματα που θέλει να κάνει στο μέλλον και επικεντρώνεται στους στόχους της. «Θα ήθελα μια μικρή απόδραση. Θα ήθελα να κάνω τον κύκλο μου μικρότερο, να μαγειρεύω πιο συχνά και να κατανοώ περισσότερο ό,τι είναι δυσνόητο. Θα ήθελα να ξεδιπλώνω τον εαυτό μου όλο και πιο πολύ στον σύζυγό μου, ακόμη κι αν αυτό με τρομάζει. Θα ήθελα να τραγουδώ περισσότερο, ακόμη κι το κάνω μόνο στο ντους. Θα ήθελα να πω συγγνώμη σε όποιον κάποτε βίωσε μια αρνητική εμπειρία κοντά μου», έγραψε στο blog της.

Πρόσθεσε ότι, ποτέ δεν μετάνιωσε τίποτε, αλλά αποδέχεται και την καλή και την κακιά πλευρά του εαυτού της. Στόχος της είναι να εξελίσσεται, να μαθαίνει από τα λάθη της και να δέχεται τα πράγματα με τη φυσική τους εξέλιξη.

Τελειώνοντας είπε χαρακτηριστικά, «Θέλω να με γνωρίσω 100%. Δεν είμαι τέλεια, δεν έχω υπομονή, φωνάζω στους άλλους οδηγούς, λέω ψέματα όταν δεν θέλω να πληγώσω κάποιον αλλά παράλληλα είμαι αστεία και γενναιόδωρη. Είμαι έξυπνη και γενναία. Μου αρέσει η αναζήτηση και όταν αγαπώ, ο αποδέκτης το καταλαβαίνει βαθιά. Είμαι όλα αυτά μαζί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gwyneth Paltrow  |  celebs  |  lifestyle  |  actor  |  Hollywood  |  gossip

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση