ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Greta Thunberg: Έχω συμπτώματα κορωνοϊού, πιθανό να έχω προσβληθεί

«Πολλοί (ιδίως οι νέοι) μπορεί να μην παρατηρήσουν κανένα σύμπτωμα ή να είναι πολύ ελαφριά»

Μαρία Στυλιανού

Μέσα από ανάρτησή της στο Instragram ανακοίνωσε σήμερα η Greta Thunberg ότι πιθανόν να είναι φορές του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε φαίνεται να παρουσίασε συμπτώματα μετά την επιστροφή της στην Σουηδία από την κεντρική Ευρώπη.
«Πριν από περίπου δέκα ημέρες, άρχισα να αισθάνομαι ορισμένα συμπτώματα ήμουν κουρασμένη, είχα ρίγη, πονόλαιμο και έβηχα»
Λόγω του ότι τα κρούσματα αυξάνονταν ραγδαία αποφάσισε να αυτοπεριοριστεί μαζί με τον πατέρα της που ταξίδεψε μαζί της από τις Βρυξέλλες.

«Είναι πάρα πολύ πιθανόν να προσβλήθηκα, αν λάβουμε υπόψη τα συμπτώματα και τις περιστάσεις» Τόνισε ακόμα ότι έχει σχεδόν αναρρώσει «Σχεδόν δεν αισθάνθηκα άρρωστη. Το τελευταίο κρυολόγημά μου ήταν χειρότερο από αυτό!»

«Πολλοί (ιδίως οι νέοι) μπορεί να μην παρατηρήσουν κανένα σύμπτωμα ή να είναι πολύ ελαφριά. Δεν ξέρουν επομένως ότι είναι φορείς του ιού και μπορεί να τον μεταδώσουν σε ανθρώπους που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου»

Τέλος κάλεσε όλους να μείνουν στο σπίτι προστατεύοντας τους άλλους «Εμείς, που δεν ανήκουμε σε ομάδα υψηλού κινδύνου, έχουμε τεράστια ευθύνη, οι ενέργειές μας μπορεί να κάνουν τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου για πολλούς άλλους»

Λόγω των πολλών κρουσμάτων στην Σουηδία δεν εξετάζονται πλέον εκτός και αν ασθενούν σοβαρά, έτσι η Greta δεν εξετάστηκε.

 
 
 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X