ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

GNTM: Αυτό είναι το χρηματικό ποσό που παίρνουν τα μοντέλα που μπαίνουν στο σπίτι

Πληρώνονται για να τρώνε, να κοιμούνται και να φωτογραφίζονται

Την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου έκανε πρεμιέρα ο πέμπτος κύκλος του reality μόδας, GNTM, προκαλώντας αρκετό ενδιαφέρον από τα πρώτα κι όλας επεισόδια. Κι ενώ πολλοί πιστεύουν πως τα μοντέλα που τελικά θα καταφέρουν να περάσουν στο σπίτι θα βρίσκονται εκεί χωρίς αμοιβή, οι αποκαλύψεις που έγιναν κατά τους προηγούμενους κύκλους μέσα από διάφορες ελληνικές εκπομπές σχετικά με το αν τα μοντέλα αμείβονται ή όχι διαψεύδουν τη συγκεκριμένη φήμη.

Συγκεκριμένα τα μοντέλα που περνούσαν στο σπίτι στους προηγούμενους κύκλους, έπαιρναν 200 ευρώ την εβδομάδα, ενώ φέτος που το παιχνίδι έχει πια αποκτήσει ακόμη περισσότερη αναγνωρισημότητας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αυτό το ποσό έχει αυξηθεί κατά 100 ευρώ. Με λίγα λόγια, ακόμη και μια εβδομάδα να μείνει μια κοπέλα στο σπίτι θα βγει κερδισμένη, αφού θα φύγει με 300 ευρώ στην τσέπη.

Ωστόσο, επειδή το όριο ηλικίας φέτος έχει αυξηθεί, το χρηματικό ποσό θα διαφέρει ανάλογα με την ηλικία της κάθε διαγωνιζόμενης. Δηλαδή, μια 50χρονη δεν μπορεί να πάρει τα ίδια λεφτά με μια 20χρονη παρά το γεγονός ότι και οι δύο εκθέτουν τη ζωή τους στην τηλεόραση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλες τους θα παίρνουν τουλάχιστον 300 ευρώ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
GNTM  |  reality  |  gntm 5  |  αμοιβή  |  gossip

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση