ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: tailored παντελόνι και chunky πλεκτό
 

GNTM 5: Τι είπε η Βίκυ Καγιά για την πρεμιέρα

Τι να αναμένουμε για την νέα σεζόν του ριάλιτι μόδας

Μαρία Σάββα

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του πολυαγαπημένου ριάλιτι μόδας, GNTM, η γνωστή παρουσιάστρια και κριτής του ριάλιτι, Βίκυ Καγιά, παραχώρησε συνέντευξη στο «Breakfast@star» και μίλησε για την επιστροφή της στο GNTM, μετά από ένα ολόκληρο χρόνο απουσίας, αλλά και για το τι να αναμένουν οι fans του ριάλιτι. Επίσης μίλησε για την συμμετοχή της στο «Dancing with the stars» και στο «shopping star».

Αρχικά αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στο «Dancing with the stars», λέγοντας, «Εγώ αισθάνομαι… σαν να μην έφυγα ποτέ. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ο λόγος που αποχώρησα τη δεδομένη στιγμή που αποχώρησα ήταν πραγματικά γιατί ήμουν πάρα πολύ ταλαιπωρημένη και κουρασμένη. Δεν είχα δράμι ενέργειας για να συνεχίσω. Δεν είχα πράγματα να πω, ήθελα να ξεκουραστώ, οπότε αυτές οι έξι βδομάδες που πήρα πριν δυο καλοκαίρια μου έκαναν πάρα πολύ καλό.

Μπήκα σε μία νέα εμπειρία, χορευτική, του Dancing With The Stars που μ’ άρεσε πάρα πολύ και μου ζητήθηκε να επιστρέψω σε μία νέα συνθήκη, σε μία νέα σεζόν. Μία ολική επαναφορά, με γυναίκες, με all inclusive, diversity. Με μία τελείως συνθήκη της μόδας global, διεθνή, η οποία συμβαίνει και θέλουμε να την υιοθετήσουμε και στην Ελλάδα».

 

Στην συνέχεια είπε για το «shopping star» ότι, «Είναι συνδεδεμένο το όνομά μου. Δεν περίμενα ποτέ, ούτε μία στο εκατομμύριο, ότι το διάλειμμα που θα έκανα, -αν και εγώ δεν ήξερα ότι θα επέστρεφα, δεν ήξερα αν συνεχιστεί, τι θα γίνει κτλ– κάθε φορά που το άκουγα, κάθε φορά που το διάβαζα ή κάθε φορά που μου το έλεγε κάποιος, η συγκίνησή μου ήταν και είναι απεριόριστη. Δεν παίρνω τον εαυτό που τόσο σοβαρά, όσο νομίζεις. Δεν θεωρώ ότι έχω ανακαλύψει τον τροχό, ούτε θεωρώ ότι κάνω κάποιο λειτούργημα. Οπότε κάθε φορά που ακούγεται ένα τέτοιο σχόλιο ή κάποιος με παίρνει αγκαλιά, ή κάποιος μου λέει μας έλειψες».

 

Στο τέλος, σχολίασε κάποια πράγματα για το GNTM, λέγοντας χαρακτηριστικά, «Αυτή τη στιγμή η γυναίκα γιορτάζεται διεθνώς με ότι τρόπο γίνεται. Το σώμα της, οι καμπύλες της, η διαφορετικότητά της, αν υπάρχει, η μοναδικότητά της που σίγουρα υπάρχει και εμείς οφείλουμε στην Ελλάδα αυτό το πράγμα, όχι μόνο να το αναπαράγουμε ή να το αντιγράφουμε. Είναι μία πραγματικότητα και μία κανονικότητα που φυσικά και πρέπει να προβάλλουμε στην τηλεόραση. Φέραμε το πιο diverse κορίτσι που υπάρχει, πρωταγωνιστεί σε όλη την υφήλιο σε καμπάνιες, τη Σοφία τη Χατζηπαντέλη.

Αυτή η γυναίκα εκπροσωπεί όλη αυτή τη διαφορετική άποψη και προοπτική που θέλουμε να προσφέρουμε, εμείς είμαστε πιο κλασσικού τύπου, οπότε ήρθαμε σε αντιπαράθεση και βλέπετε τρεις και τέσσερις διαφορετικές πλευρές του ίδιου νομίσματος που αυτό είναι πάρα πολύ χρήσιμο πιστεύω, γιατί ο τηλεθεατής μαθαίνει και κάτι παραπάνω και αποφασίζει που θέλει να ενταχθεί και τι τον αφορά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση