ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Γιώργος Καπουτζίδης: «Μετά την Eurovision, κατέληξα 10 μέρες σε νοσοκομείο»

Όλα όσα αποκάλυψε

Μαρία Σάββα

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης, παρευρέθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» στο κανάλι της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την απόφαση που πήρε να μην μεταδώσει ξανά στο ελληνικό κανάλι την Eurovision, αναφέροντας τι πέρασε την τελευταία φορά που ήταν στην συγκεκριμένη θέση, όταν η Eurovision πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Φέτος δεν θα κάνω την Eurovision, από πέρσι το σκεφτόμουν. Η Μαρία (Κοζάκου) με έκανε να αλλάξω γνώμη για πέρσι και την έκανα. Μια μέρα πριν πετάξουμε για Ιταλία, ήμουν έτοιμος να τους πω ότι δεν θα πάω. Είχα το σπασμένο πόδι. Τα καταφέρνω, ταξιδεύω. Δυσκολεύτηκα, καθόμουν στο ξενοδοχείο και σκεφτόμουν θα ήμουν τώρα στο νησάκι μου. Περνούσαμε ωραία με την Μαρία αλλά όλο το υπόλοιπο ήταν μια δύσκολη συνθήκη. Μέσα σε όλα, δεν το έχω πει ποτέ, κολλάω κάτι εκεί και αρρωσταίνω»

«Μετά την Eurovision κατέληξα 10 μέρες σε νοσοκομείο, με ενδοφλέβια αντιβίωση και πυρετό 40,8. Κουράστηκα πολύ. Ήταν ένα μικρόβιο που μπήκε σε έναν οργανισμό που ήταν έτσι κι αλλιώς εξουθενωμένος», είπε ο ηθοποιός στο τέλος της δήλωσής του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση