ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Γιώργος Καπουτζίδης: Εμφανίστηκε με τακούνια και αυτός ήταν ο λόγος

Δείτε το βίντεο

Μαρία Σάββα

Το Σάββατο 9 Ιουνίου έλαβε χώρα το φετινό Athens Pride στην πλατεία Κοτζιά και μαζί με πολλά άτομα που έδωσαν το παρών της ήταν και ο γνωστός Έλληνας παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος ανέβηκε στην σκηνή της εκδήλωσης φορώντας τακούνια και τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω του.

Θέλοντας να περάσει το δικό του μήνυμα με αφορμή το Pride Month είπε: «Να μην φοβάται κανένα παιδί να μιλήσει για τη σεξουαλικότητά του».

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται» ο ίδιος τόνισε: «Νομίζω τα αιτήματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας είναι αιτήματα όλων των ανθρώπων. Στην ουσία το αίτημα δεν είναι να περάσει ένα αίτημα για τον πολιτικό γάμο ή την τεκνοθεσία... Το βασικότερο είναι να μπορούμε να είμαστε οι εαυτοί μας, οι δημιουργικοί και οι ευτυχισμένοι. Τα παιδιά να έχουν όμορφη επικοινωνία με τους γονείς τους, να μην αισθάνεται κανένα παιδί φοβισμένο όταν θα αποφασίσει να μιλήσει για τη σεξουαλικότητά του. Αυτό δεν θα μας το δώσει καμία νομοθεσία, αλλά η δικιά μας η καρδιά. Οι καρδιές μας να διώξουν το μίσος, να επενδύσουμε στην αγάπη. Το πρώτο come out το κάναμε στους straight κολλητούς μας, οπότε το pride δεν είναι μία διαχωριστική γραμμή, αλλά ενωτική».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση