ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Knit φόρεμα με 3D floral λεπτομέρειες και άρβυλα
 

Γιώργος Καπουτζίδης: «Αδερφή είμαι αλλά είμαι καλή»

Η πρόσφατη απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη προς έναν χρήστη που τον αποκάλεσε «κακιά αδερφή»

Γιώργος Γκαρακλίδης

Τολμηρός, άμεσος κι ετοιμόλογος για άλλη μια φορά στην τεράστια συλλογή του Γιώργου Καπουτζίδη και τις απαντήσεις του. Κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού της φετινής Eurovision κι ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν υπεύθυνος για τον σχολιασμό της βραδιάς, ανέφερε ένα περιστατικό μ' έναν χρήστη ο οποίος στον ημιτελικό της Πέμπτης τον αποκάλεσε «κακιά αδερφή» για ένα σχόλιό του για τη συμμετοχή της Σουηδίας.  

Την ώρα της εμφάνισης των εκπροσώπων της Σουηδίας ο ίδιος είπε:

«Αυτή ήταν η Cornelia Jakobs από τη Σουηδία, πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο για ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, εγώ δεν είπα τίποτα. Κύριος, γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό», 

Συνέχισε αναφερόμενος στο περιστατικό της Πέμπτης και δήλωσε:

«Επίσης, την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Αποστομοτική η απάντηση του καλλιτέχνη καθώς μιλάει ανοιχτά για θε΄ματα που μπορεί να απασχολούν το ευρύ κοινό και την κοινωνία και δεν δείχνει να μασάει τα λόγια του ποτέ. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη μεγάλη βραδιά του τελικού της Eurovision:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση