ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Gillian Anderson: Είναι η ''Margaret Thatcher'' ο πιο δύσκολος ρόλος της ζωή της;

«Ηταν τρομακτικό, αλλά δεν μπορούσα να αρνηθώ»

newsroom must

Μπορεί κατά την διάρκεια της προβολής της τέταρτης σεζόν του The Crown να έχει βρεθεί στο κέντρο της συζήτησης η τραγική ιστορία της Diana, ωστόσο αδιάφορη δεν έμεινε ούτε η παρουσία της Gillian Anderson που υποδύεται την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό της Βρετανίας, Margaret Thatcher.

«Η πίεση που νιώθει κανείς όταν υποδύεται έναν πραγματικό χαρακτήρα, όχι απλά επειδή πρόκειται για κάποιον που διχάζει τον κόσμο όσο η Margaret Thatcher, αλλά και γιατί απαιτούσε διαφορετική φωνή, διαφορετικό περπάτημα, διαφορετικές χειρονομίες. Το ένιωσα ως μεγάλη υπόθεση», δήλωσε πριν από λίγο καιρό η Anderson αναφερόμενη στον ρόλο της.

Μιλώντας για την σκληρή δουλειά που χρειάστηκε να κάνει, η ηθοποιός αποκάλυψε πως χρειάστηκε να δουλέψει μήνες στο βάδισμα, τις χαρακτηριστικές γκριμάτσες, αλλά και την ιδιαίτερη φωνή της πολιτικού.

«Τα φυσικά της χαρακτηριστικά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι που θυμόμαστε από εκείνην. Είτε είναι η φωνή της, είτε τα μαλλιά της, οι χειρονομίες της και έτσι το θεώρησα σημαντικό να προσπαθήσω να κάνω σωστά όσο περισσότερα (από αυτά) γίνεται» είπε χαρακτηριστικά σε βίντεο του Netflix. Η ίδια πρόσθεσε πως το έργο της ήταν ακόμη δυσκολότερο όταν έφερνε στο μυαλό της πως πολλοί που θα την παρακολουθήσουν στην σειρά γνώριζαν από "πρώτο χέρι" την πρωθυπουργό. «Πολλοί άνθρωποι, εφόσον ζούσαν την περίοδο της πρωθυπουργίας της, είχαν πολύ έντονα συναισθήματα για εκείνη, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο... Οπότε ήταν από τη μία τρομακτικό και από την άλλη ένα από τα πράγματα τα οποία δεν μπορείς πραγματικά να αρνηθείς».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση