ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Γιατί ο Στέλιος Κουδουνάρης θέλει πίσω το φόρεμα της Ανδομάχης;

«Θα το πάρω πίσω το φόρεμα…»

Ζωή Τουτουντζίδου

O Στέλιος Κουδουνάρης που επιμελήθηκε στην εμφάνιση της Ανδρομάχη στην φετινή Eurovision, παρέθεσε πρόσφατα συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα;», αποκαλύπτοντας αρκετές άγνωστες μέχρι τώρα πληροφορίες τόσο για την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο τιρκουάζ χαλί του διαγωνισμού όσο και στην σκηνή.

Ο σχεδιαστής μόδας εξομολογήθηκε μάλιστα ότι θα ζητήσει πίσω το φόρεμα που φόρεσε η Ανδρομάχη στο Τορίνο καθώς θέλει να το κρατήσει ως ενθύμιο από την συνεργασία τους, λέγοντας συγκεκριμένα «Αυτό του ρούχο φτιάχτηκε ειδικά για την Ανδρομάχη για το τιρκουάζ χαλί… Αυτό το ρούχο είναι στο αρχείο μου θα το πάρω πίσω. Ναι θα το πάρω πίσω. Να μην έχω και εγώ κάτι να θυμάμαι από τον διαγωνισμό; Θα της κάνω ένα άλλο δώρο μάλλον».

Όπως είχε αναφέρει ο Στέλιος Κουδουνάρης αποκλειστικά στο must η συνολική διαδικασία για την προετοιμασία των ρούχων διήρκησε σχεδόν 2 μήνες και ήταν κάτι που τον χαροποίησε αρκετά ως καλλιτέχνη «Δουλεύω την εικόνα περίπου 2 μήνες. Τον περισσότερο χρόνο τον αφιέρωσα στη δημιουργική διαδικασία και σχεδίασα πολλά ρούχα εως ότου να καταλήξω στο τελικό. Το τελικό outfit αποτελείται από 5 επίπεδα από μεταξωτό τούλι και μεταξωτό ζέρσευ επικαλυμμένα με μεταλλικό γκλίττερ».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση