ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Γιατί μιλούν όλοι για την μεταμόρφωση αυτού του ηθοποιού;

Ο λόγος που ο Will Poulter έγινε viral τα τελευταία 24ωρα

Ο Will Poulter, όπως ανακοινώθηκε, αναλαμβάνει τον ρόλο του Adam Warlock στην ταινία ''Guardians of the Galaxy Vol. 3'' και πέραν από τις διάφορες (θετικές) αντιδράσεις, ο κόσμος φαίνεται πως κόλλησε με την εξωτερική του εμφάνιση. 

O Poulter έγινε ευρύτερα γνωστός όταν ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της ταινίας ''We're The Millers'' του 2013, μαζί με τους Jason Sudeikis, Jennifer Aniston και Emma Roberts, όταν ήταν 20 χρονών. Από τότε εμφανίστηκε σε διάφορες παραγωγές σε μικρότερους ρόλους αλλά με την ανακοίνωση της συμμετοχής του στην επερχόμενη ταινία της Marvel, όλα τα φώτα στράφηκαν πάνω του. 

Αυτή είναι η πρόσφατη εμφάνισή του:

Τα σχόλια αναφέρονταν εξ ολοκλήρου στη μεταμόρφωση του, ή αλλιώς στο ''glow up''. 

''Νόμιζω εμείς, σαν κοινωνία, πρέπει να μιλήσουμε για το πόσο γοητευτικός είναι ο Will Poulter'' γράφει ένας χρήστης του Twitter με έναν άλλο να συμπληρώνει ''Πολλοί έπαθαν σοκ με το πόσο hot είναι ο Will Poulter. Απλά να θυμάστε πως δεν ξεκίνησε γυμναστήριο ακόμα'' εννοώντας φυσικά πως ο ηθοποιός θα πρέπει να μπει σε πρόγραμμα γυμναστικής όπως όλοι όσοι εμφανίζονται στα φιλμ της Marvel. 

Στην πραγματικότητα εμείς βλέπουμε απλά εναν ηθοποιό που έχει μεγαλώσει από την τελευταία φορά που τον είδαμε σε μεγάλο ρόλο και που άφησε απλά τα μαλλιά του να μακρύνουν. Τι λέτε εσείς;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
will poulter  |  marvel  |  viral  |  twitter  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση