ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Γιατί η Kate και η Meghan δεν παρευρέθηκαν στο παλάτι για τον θάνατο της Βασίλισσας

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος;

Μαρία Σάββα

Η 96χρονη μονάρχης πέθανε στο Balmoral, στην κατοικία της στη Σκωτία, την Πέμπτη το βράδυ και κατά τη διάρκεια της νύχτας, μέλη της οικογένειας έσπευσαν στο Balmoral αφού οι γιατροί είπαν ότι ανησυχούν για την υγεία της βασίλισσας.

Ο πρίγκιπας Κάρολος -τώρα βασιλιάς Κάρολος Γ'- η σύζυγός του Camilla και η πριγκίπισσα Άννα βρίσκονταν ήδη στη Σκωτία όταν οι γιατροί εξέφρασαν για πρώτη φορά ανησυχίες για την υγεία της βασίλισσας.

Με το άκουσμα του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ, μια τεταμένη Kate Middleton φωτογραφήθηκε να φεύγει μόνη της από το Windsor για να πάρει τα παιδιά της, Louis, Charlotte και George από το σχολείο.

Προς το παρόν τουλάχιστον, η Δούκισσα της Cornwall και του Cambridge, όπως είναι πλέον γνωστή, θα παραμείνει στην Αγγλία ενώ ο σύζυγός της, πρίγκιπας William θα είναι στη Σκωτία.

Όσο για την Meghan Markle, οι Sussexes είπαν νωρίτερα ότι θα ταξίδευαν μαζί στη Σκωτία μετά τα νέα για την επιδείνωση της υγείας της βασίλισσας. Αλλά ο βασιλικός ανταποκριτής του BBC, Nicholas Witchell, έδωσε έναν λόγο για την φαινομενική αλλαγή των σχεδίων της τελευταίας στιγμής, λέγοντας on-air: «Μπορεί να μην την υποδένονταν τρομερά θερμά, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής γι' αυτό».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση