ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit φόρεμα, sneakers και σκουλαρίκια
 

Γιατί η Emilia Clarke είπε ''όχι'' στο ''Fifty Shades of Grey'';

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Από την πρώτη κιόλας σεζόν του ''Game of Thrones'' η Emiia Clarke ξεχώρισε τόσο για την ομορφιά, όσο και για το ταλέντο της. Ήταν, λοιπόν, επόμενο πως θα της έρχονταν προτάσεις για ''μεγάλες'' ταινίες και μια απ' αυτές ήταν το ''Fifty Shades of Grey''. 

Σε πρόσφατη συνέντευξη της με το Hollywood Reporter, η τηλεοπτική Daenerys αποκάλυψε τον πολύ σημαντικό λόγο που είπε ''όχι'' στο franchise αυτό, εξηγώντας πως αρνήθηκε να εμφανιστεί γυμνή ξανά. 

''Η τελευταία φορα που ήμουν γυμνή στην κάμερα ήταν στο Game of Thrones, πριν καιρό, και αυτό εξακολουθεί να είναι το μόνο πράγμα που με ρωτάνε, επειδή είμαι γυναίκα. Είναι ενοχλητικό και το έχω βαρεθεί, γιατί το έκανα για τον χαρακτήρα που υποδυόμουν, δεν το έκανα για να βλέπει κάποιος το στήθος μου. Γι' αυτό, όταν με ρωτάνε λέω πάντα όχι. Έκανα ελάχιστο γυμνό και με ρωτάνε συνέχεια. Αν έλεγα ''ναι'' σε μια ταινία που αφορά τον ερωτισμό και το σεξ και το γυμνό σε τόσο μεγάλο βαθμό, θα έμπαινα εθελοντικά σε μια κατάσταση και δεν θα μπορούσα να δω ξανά κάποιον στα μάτια για να ζητήσω να μην με ρωτήσουν ξανά''. 

Αυτά. Ο ρόλος τελικά, όπως ξέρουμε, πήγε στην Dakota Johnson, και η Clarke μόνο φέτος έχει έτοιμες δύο ταινίες.

Respect. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση