ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top με print
 

Γιατί η Beyonce ψάχνει το παρελθόν των συνεργατών της;

Για ποιο λόγο είναι τόσο προσεκτική με τους συνεργάτες της;

Γιώργος Γκαρακλίδης

Η Beyoncé αποτελεί είδωλο πολλών ανθρώπων στον κόσμο και βεβαίως έχει την επίγνωση του ότι πολλοί από αυτούς μπορεί να μην τυγχαίνει να έχουν όλα τα καλά και σώας τας φρένας. 

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Rennaissance», η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας έκανε σχολαστικό έλεγχο για το υπόβαθρο όλων των συνεργατών της για να μπορέσει να επαληθεύσει τα λεγόμενά τους και να πιστεί και η ίδια ότι δεν έχουν εμπλακεί σε εγκλήματα ή ότι δεν έχουν καταδικαστεί. 

Τον Αύγουστο του 2020, ο συνεργάτης της, Detail συνελήφθη μετά από κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης που ο ίδιος αρνήθηκε. Από εκείνη την περίπτωση και μετά, η ίδια αποφάσισε να διάγει έλεγχο κάθε φορά που διαβαίνει το κατώφλι μιας νέας συνεργασίας κάτι που ονονάζεται «Έλεγχος MeToo». 

Μέσα από τον συνεχή έλεγχο έχουν ήδη απορριφθεί δύο τραγούδια από γνωστούς καλλιτέχνες. Η ίδια συνεχίζει ακάθεκτη το έργο της και ως τραγουδίστρια και καλλιτέχνης αλλά και ως άνθρωπος πάνω απ' όλα προκειμένου να πάνε όλα καλώς και δεν νοιάζεται καθόλου για το γεγονός ότι διάφορες προσωπικότητες της μουσικής βιομηχανίας έχουν εκνευριστεί με τη στάση της. 

Tο νέο της άλμπουμ με τίτλο «Renaissance» θα κυκλοφορήσει περί τα τέλη αυτού του μήνα και συγκεκριμένα στις 29 Ιουλίου και θέλει να επιβεβαιώσει το γεγονός ότι όλα θα πάνε καλά μέχρι τότε και ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα την τελευταία στιγμή στο λανσάρισμα του άλμπουμ. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει 16 διαφορετικά κομμάτια και πέρυσι η Beyonce είχε μιλήσει στο Harper's Bazaar και είχε αναφερθεί σε μια νέα μουσική δουλειά πάνω στην οποία δούλευε όσο βρισκόταν σε απομόνωση και πως η αδικία του περασμένου χρόνου εν μέσω καραντίνας την ενέπνευσε. Θεωρεί πως ήρθε πια ο καιρός ΄΄ολοι να δραπετεύσουμε, να ταξιδέψουμε και να αγαπήσουμε και πάλι. 

Επιπρόσθετα, η θρυλική τραγουδίστρια δήλωσε πως βρίσκεται ενάμιση χρόνο στα στούντιο ηχογράφησης και πως αισθάνεται μια αναγέννηση να βγαίνει από με΄σα της ενώ θα επιθυμούσε να συμμετάσχει στην ανάπτυξη και την καλλιέργεια αυτής της νέας της μουσικής προσπάθειας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση